Вони вирішили не відсвяткувати весілля великим чином. Але що вони прийшли з неймовірно крутим!

Ця крихка, чарівна дівчина називається Lisa Luts. 29.00 Р Вона живе в Таллінні, Естонія. Ліза і її fiancé пропускають компанію, яка спеціалізується на фотографії та відео.

Нещодавно солодка пара мала весілля. «Ми не хочемо, щоб показати і зробити щось велике з цього заходу. Ми вирішили захистити себе від зайвих стресів, пов'язаних з передвесняним турмоіл, говорить Луц.

Дівчина продовжує: На щастя, ми змогли створити розслаблену атмосферу на нашому скромному весіллі. Ми вирішили, що нам не потрібен професійний фотограф. Я хотів би, щоб виправдити нашу шлюб і якось відсвяткувати наші друзі.

Габаритний зображення

639562

Ліза вирішила взяти на себе почесну місію фотографа і покоїв всю акцію на Фудзіфільм X-T10.

«В принципі це не складно. Я просто збираю фотографії все на ходу. й

Р

Він був трохи хмарним, що день, і в першій Лізі був стурбований, якщо вона буде добре фотографії. Однак тоді дівчина вирішила розслабитися і не хвилюватися про неї.

2р.

Зовсім досить, гості люблять цей творчий підхід до весілля. Вони цінують все.

Габаритний зображення

Не без тих, хто вірив, що це весілля бракувало різноманітних обрядів і традицій.

"Я вірю, що кожна людина - як відсвяткувати весілля", - говорить Ліза.

р.

Я не знаю про вас, але я хотів би зустріти своє весілля з близькими людьми. Після всього, це дешевше, і це не важливо, хто говорить про те, що. Поділіться цими чудовими фотографіями з друзями.

petaпіксел.com/2015/09/15/this-photographer-decided-to-be-her-wedding-photographer/