10 ідей про те, як використовувати куточки в квартирі, я обов'язково буду використовувати No2 для кухні!

У стародавні дні було прийнято рішення про те, що ікони в кутку кімнати, а також інвалідні діти, які служили їх вироками. На щастя, сьогодні діти більш застраховані (або нещасливі?), а кути тепер по-домашньому порошкові і вважаються абсолютно непотрібними в інтер'єрі. Ви можете змінити багато! Наприклад, якщо у вас є невелика квартира і багато речей, або ви хочете урізноманітнити дизайн інтер'єру і знайти місце для ваших улюблених або дуже необхідних речей - використовуйте куточки! Ви навіть не вірите, що ви можете організувати простір за допомогою невеликих дизайнерських хитрощів!

1,1 км Прохолодний розчин для спальні шафи. Я полюблю цю ідею на першому погляді.

999 р.

2,2 км Такі шафки можуть розміститися в два рази більше страв!

Р

3. У Якщо ви творчі, кухня в будь-якому стилі буде виглядати круто!

4588899 р.

4. У Розплідна ідея. Діти оцінять це!

5. Умань Чи не вистачає номера в передпокої? Спробуйте кутові полиці! Готель знаходиться в декількох кроках від готелю.

6. Жнівень Ліжко з подвійною панеллю відмінно впишеться в куточок приміщення, але також дозволить вибрати будь-яку позицію для сну.

7. Про нас Для студентів або батьків, які навчаються. Можна використовувати на кухні, в передпокої або в офісі. Дуже корисно.

8. У Ви забуваєте взяти парасольку, коли ви йдете на роботу? Тепер він буквально в руках!

9. Навігація Навіть кут не є бар'єром для стільців, які були задумані в цілому. Важко перемістити їх в інше місце, але погляд дивний!

10. Цей столик ідеально підійде в будь-якому місці в квартирі. Тепер я знаю, де покласти акваріум!

Відчуйте безкоштовно! Квартира створена для зручності - зробити простір комфортним за допомогою невеликих хитрощів! Поєднуючи ці ідеї з друзями, ви навчите їх шукати в кімнаті з іншого кута!

через takprosto.cc