Незважаючи на свій вік, вона все ще працює в моделювальному бізнесі. І це не ліміт!

Хто не хоче виглядати так привабливо, як вони були молодшими? Я думаю, що майже весь ярмарок сексу, і чоловіків теж. Багато хто прагне зробити все, щоб не виростити старий, і деякі просто живуть їх звичне життя, і вони не гірше. Наприклад, візьміть наші героїні сьогодні. Коли ви думаєте, що моделі закінчують свою діяльність? Я думаю, що номер 30 в плані віку є критичним. Але ось Ясмина Россі, що ми хочемо розповісти про сьогодні, 59, і вона все ще має контракти з брендами, такими як Hermes і Macy's. Подумайте, як красиво виглядає вона в її віці!

Ясмина каже, що вона не має секрету про те, щоб зберегти себе придатною.

«Я почав харчуватися до того, як він став трендом. й

9649947р.

«Я використовую масло ріпаку для волосся. й

р.

Щодня їсть авокадо.

Звісно, Ясміна не обійтися без регулярного навчання.

Результати

Звісно, ви не можете сказати, що Ясміна не робить нічого, щоб тримати fit. Але вона здатна зробити своїх звичних обрядів всі речі, які багато просто не мають часу або бажання. Отже, вам просто потрібно отримати здорові звички, а потім ви навіть не помітите, що ви регулярно працюємо над збереженням здоров'я. Якщо ви погоджуєтесь з нами, поділіться цим матеріалом з друзями та знайомими.

через igenno.cc