15 Нескінченно романтичні цитати Bunin

Іван Алексеевич Бунін був першим російським письменником і поетом, щоб отримати Нобелівську премію в літературі в 1933 році. Але це не те, чому ми любимо його. Тексти пісень, а це означає: Bunin's переплетені з відтінками почуттів, емоцій і він назавжди залишиться експертом в галузі почуттів.

Веб-сайт Я збираю для вас найкращі котирування Івана Алексеевича, які залишаються актуальною для цього дня.

Ризик є тим, хто ніколи не бере ризику. Вибирає Vanity, справжня любов не обирає. Все проходить, але не все забуте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Любов вводить ідеальне ставлення і світло в повсякденне життя, перемішує благородні інстинкти душі і нехай стає грубим у вузькому матеріалі і грубому егоїзму тварин. «Для цього, брата, жіноча душа, які завжди лангушують в певній сумній спрагі за любов, і хто ніколи не любити когось через це». Яка стара російська хвороба, це довге, це боредом, це помперство є вічною надії, що деякі жаби з чарівним кільцем прийде і зробити все для вас: ви просто повинні виходити на ганку і викинути кільце від руки до руки! Жінки ніколи не настільки міцні, як коли вони самі піддаються слабкості. Ви знаєте, що це так багато щасливих зустрічей у світі. Молодь переходить, але любов є ще однією справою. Коли ви любите когось, ніхто не може змусити вас вірити, що хтось ви любите, не може любити вас. Що таке радість? Не дивлячись на те, що дим і це світло. Якщо я не мав рук і ніг і міг би сидіти на лавці і подивитися на влаштуванні сонце, я був щасливий про це. Все, що ви повинні зробити, дивитись і дихати. Ніщо дає вам таку насолоду, як фарба. Якщо людина не втратила здатність чекати щастя, він щасливий. Що таке щастя. Щиро вдячна всім людям. Душа заспокоїлася і починає шукати хорошу де вона не чекала. З року до року, з дня до дня, ви таємно чекаєте тільки одну річ - щаслива любовна зустріч, ви живете, фактично, тільки сподіваємось на цю зустріч.

через adme.ru