10 фактів про те, як найбільш відома пара в Голлівуді підніме своїх дітей

Анджеліна Джолі і Бред Пітт вважаються найбільш запрошованими батьками в Голлівуді - шість дітей, родичів і прийнятих, які підняті однаково з любов'ю і аудитом. Стара пара дає поради про те, як поводитися в таку велику сім'ю, а сайт ділиться ними з читачами.

Для початківців, поради від моєї матері, Анджеліна Джолі:

1,1 км Учні повинні бути добре оплачені. Я соромлюся, що в багатій країні, як У.С., викладачі та педагоги оплачуються так мало, і вони формують наступне покоління. Це абсурд! Важко і я не поганий з вчителями і викладачами, оскільки не оцінюючи свою роботу, оцінюючи майбутнє. й

2,2 км Я не боїться рухатися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У своїх батьківських венах протікає кров голландських, німців і ченців. Моя мати предки були індіанці Іроquois. Я знаю, що я дійсно. й

3. У Що таке Фреудіан про це, але той факт, що я піднявся батьком, який був далеко від досконалості, має глибокий вплив на відносини з власними дітьми. Народження дітей дає можливість знайти спільну мову з батьками. Це ідеальний час, щоб навчитися прощати. Помилкові помилки, що мій батько допоміг мені стати кращою матір'ю до моєї дитини.

4. У Ідеальний батько – той, хто знає, як діяти в критичній ситуації і може контролювати себе. Хто може показати міцність. Хто знає, як боротися з власними дітьми. й

5. Умань «Брад не може бути вилучений з його стану Зені.» Це логічна людина, але я неприпустимо і робити все в останні хвилини. І це так багато дітей!

Але коли мова йде про батьківство, бюстгальтер і я на тій же сторінці. Він ніколи не викликав своїх рішень. І я погоджуюсь з ним. Немає нічого гірше, ніж батьки, які сумніваються один одному.

Якщо ви не погоджуєтесь, ми повинні переконатися, що діти не чують нас. Так, коли я говорю Мадокса, він не дозволяв їздити на мотоцикл з татом, він ніколи не йде до Брад, щоб отримати дозвіл з нього. Незважаючи на те, що він не зупиняє його від запуску, щоб грати в бейсбол в брудних штанах і розірвав кросівки. Що я можу поговорити з Бредом про високі умови. Це безтурботно, бо вони і хлопчики!

Ось деякі поради від Brad Pitt:

6. Жнівень Діти повинні вирішити, що вони хочуть бути. Ми даємо дітям право вибрати своє майбутнє. Я був вентилятором Travolta, коли я був дитиною. Як підліток, я хотів бути репортером. Тоді був диско період. Я хотів би бути, як Джон Трапелла і танцювати, як він в суботу ніч. Я любив свого костюма так багато. Тоді я зацікавив фотографію. Я зняв все, що прийшов на перегляд камери. Згодом прийшла любов до архітектури.

Як я можу розповісти дітям, які вони повинні бути в майбутньому? ?

7. Ангі і я маю на увазі різні національності і релігії, і ми не накладаємо віру дітям. Наприклад, я піднявся як хрещення, але я ніколи не хотів би молитися, як захватно, як мої батьки — глибоко релігійні люди. Я навчився поважати тих, хто живе вірою.

Але бути чесним, я був більше зацікавлений в гарних дівчат я зустрівся в церковному дворі. Це була велика помилка. З тих пір, як тільки пастор помітив мого інтересу, він зробив мене відредагувати молитву перед цілою спільнотою. Це весело. А потім я став дуже хмелю!

8. У Я стала зіркою до того, як я став батьком цього невеликого загіну. Зараз мій прерогатив - це діти, хоча вони беруть всю енергію. Ви бачите темні кола під очима? Якщо мої любителі побачили, як я дивився вранці, вони будуть розчаровані. Я сказав про те, щоб ілюзії. У минулому, коли я пішов додому, я думав, «Що є плани сьогодні?» І тепер я про те, що я зробив. Дивитися різницю?

17060р.

9. Навігація Деякі діти, які ми народили, і деякі прийняті, і не повинні різниці між ними. Я думаю, що це наша місія!

10. Діти дають багато - спокій, радість в житті, прагнення розвивати їх як людину. Я люблю подорожувати на природі, винаходячи нові ігри для дітей. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, це займе багато зусиль. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Як і всі батьки, я планує для них. Я сподіваюся, що вони знаходять своє місце в житті, і моє ім'я не буде перешкодою для них. Я знаю багато сумних історій про тих, хто успадкував ворожість, і я повністю знаю ризик.

Мої діти мають доступ до кращих речей у світі. У порівнянні з іншими, вони мають величезну перевагу - Я сподіваюся, що вони розуміють це. Коли я був підліток, я не мав 25 пар кросівки, батьки чекали для старих, щоб виготовити нові.

Я хочу, щоб діти поважати своїх вчителів і навчатися в класі, впізнати авторитет старших людей і досягти хороших академічних результатів. Що ще можна додати? Кожен з них є невід’ємною частиною життя. назавжди.

через supercoolpics.com/kak-samaya-zvezdnaya-para-gollivuda-vospityvaet-svoih-detej/