Не знаю, що це любов.

Це любов? Або просто торкнутися?

У нас є друзі, які стрибають з відносин до відносин, і кожен раз вони кажуть, що вони «достатньо і безумовно любов. й

Для тих, хто не мав жодного зв'язку більше, ніж тривалість кількох своїх відносин, не зрозуміло, як хтось може «ловити» так багато людей одночасно.

Я маю на увазі, давайте чесність. Не любов. Це страх самотності. Право?
І так і ні. Все про те, як ми відчуваємо.

Але що якщо наші почуття нас зачаровують? Ми просто відлякуємось від того, що будь-який, хто дає нам найменше почуття безпеки і комфорту, що збере душу половинку?

Чи знаєте ви епіфані, коли через кілька місяців після розриву відносин, це стає важко вірити, що ви коли-небудь сказали ці три магічні слова для когось, що ви не бажаєте бути сьогодні?

І не можна зрозуміти, як я можу любити кого-то смішно? Хто такий невідповідний? Що суперфіціал?

Ну, це просто не любити. Він був повстанцем.

Я не знаю, якщо ви дійсно закохані або якщо ви в відносинах заради відносин, але я можу показати вам деякі загальні метрики. Ці нюанси ви можете відмітити другу, коли здається, що він або вона занадто прикріплюється до одноденний стенд.

Якщо ви, ймовірно, не хочете відвідати весілля, де одна з молодят буде сказати: «право він завжди там». А якщо ви сумніваєте мотиви своєї любові, то також пропустіть через ці 6 точок, щоб визначити, чи варто інвестувати ваші зусилля.

Любов пристрасть; вкладення байдуже.

Це про поділ поведінки. Вони кажуть, що найсвіжіші почуття любові – це почуття ненависті, тому після розриву все, що красиве, щире кохання перетворюється на рангу і життєздатне, незліченне ненависне.

Коли ви просто прикріпите до людини, ви ніколи не будете сердитися. Ви будете переповнені тривожністю або подразненням, але ці тривожні почуття не приведуть вас до чогось, як потужного і значущого, як реальний відтінок.

Любов безумовний; вкладення є егоцентричною.

Коли ви любите, всі ваші думки присвячені цій людині. За перший раз в житті, якісь потреби приходять перед вашими.

Єдина причина, яку ви купуєте нове ліжко, тому що ви зараз маєте когось, щоб поділитися ним. Все, що ви робите для вашого партнера, трохи зосередилися на задоволенні.

Любов важко; вкладення тільки важко, коли ви не разом.

Справжня любов не легко. Ви думаєте, що вона повинна бути легкою, тому що любов є настільки чистим і красивим, але все значне і мінливе життя докладає зусиль. Необхідно виростити і зміцнити відносини.

Що стосується вкладення, то нічого не обробляється. У фокусі, як часто ви можете бачити один одного протягом тижня.

Вам потрібна допомога. Ці стосунки не ростуть, цвітуть або приймають інші форми. Як з дією препарату «з'єднання» недовгий, а рано чи пізно ви будете «летіти».

Любов є свободою; в'язниця тюрма.

Якщо ви любите, ви не повинні тримати людину в безпеці. Ви не знаєте, як вони відчувають. Ви ніколи не сумніваєтеся в любові цієї людини і не будете страждати від ревнощів.

Коли ви приєднаєтеся, ви не маєте реального розуміння почуттів вашого партнера, тому що ви можете бути нормальними в їх безпосередній присутності. Коли ви не разом, ви не зможете позбутися від обсесії, як і з ким він може витрачати час.

Якщо ви не знаєте, що він не піклується про те, що він додається?

Любов підштовхує кордони; вкладення підштовхує кордону.

Ніщо в цьому житті може надихнути таке почуття омніпотенції як істинної любові. Це дає абсолютно нове розуміння свободи, реновації та енергетики. Ти живий і готовий підкорити світ.

Пристосування перетворюється в банальну боротьбу за владу. Ви постійно потребуєте доказів вашого значення. Все повинно бути під контролем і ключі доручок завжди в руках.

Любов ввічливий; пристосування тимчасовий.

Коли ви любите, ви дійсно люблю, це назавжди. Якщо це стосунки або ні, то ця людина завжди буде любити ваше життя.

Не працювати з влаштуванням. Пристосування має дату закінчення терміну придатності і поділ є тільки речовиною часу. Пристосування є помилковим, він як забутий у порівнянні з щирою любов'ю.

Щодня, одна з партнерів в такій парі може зустрітися з істинною любов'ю і все це вкладення буде швидко розсіюватись, як вона була сформована.

Справжня любов не може бути ослаблена, вона залишається з нами назавжди.

Кредит Лорен Мартін
Переклад Веб-сайт
Попередній перегляд: Олександр Євсу Вдо

через 500px.com/photo/154325/to-keep-warm-by-alexander-evsuvdo?utm_campaign=nativeshare&utm_content=web&utm_medium=pinterest&utm_source=500px