Низький Adventa має новий креативний директор

Низький Adventa має новий креативний директор з Бразилії. Andreas Тоскана (Андрес Тоскано)
Андреас вже працював у міжнародній мережі Lowe – в агенції Lowe Loducca (Сан Паоло, Бразилія), де брав участь у розробці кампаній для ключових клієнтів агентства: The Coca – Cola Company, Harley – Davidson Мотоцикли, Nissin Foods (Купон Nuddles) та ін. Це велика честь для мене, щоб почати роботу в Росії, де ринок реклами стрімко розвивається і де є можливість працювати з різними брендами і рекламодавцями. Я радий бути в Lowe Adventa, тому що я думаю, що це дуже дружна команда і креативна атмосфера, яка допоможе розблокувати величезний потенціал агентства, говорить Андреас.

А Андреас неодноразово вигравав і виграв міжнародні та місцеві рекламні фестивалі: Colunistas Brazil, Voto Popular – Бразильський вибір споживачів, Sao Paolo Creatives Club, New York Festivals та багато інших. Крім того, він представляв Україну в конкурсі «Молодих Креаторів» на Каннському фестивалі.

Ярослав Кучеров, CEO компанії Lowe Adventa: Ми вирішили зробити пропозицію Андреаса, відображає нашу точну політику – а саме, щоб дати шлях молодим, енергійним, амбітним, талановитим. Тепер, коли російський рекламний ринок після більш ніж десяти років розвитку знаходиться в певній точці, особливо важливо принести потік свіжого повітря і нові ідеї.

Допомога:

Andreas Toscano був народився в 1978 в Бразилії. У 1999 році закінчив Вищу школу маркетингу та реклами. У той же рік Андреас почав працювати як копірайтер в бразильському агентстві Full Jazz, де протягом трьох років навчився особливості реклами та креативного розвитку, працюючи з клієнтами агентства: Pial Legrand, CIGNA Інсумар, Банпа та інші.

У 2001 році пан Тоскано приєднався DM 9 DDB, де працював з топовими творчими роботами Бразилії та розвиненими рекламними кампаніями для Telefonica, Honda (карів і мотоциклів), Esso (Exxon Oil), Henckel Loctite, Philips, Energizer, Itau Bank, TAM Airlines та Bohemia Beer. Через два роки, у 2003 році, Андреас приєднався до Низького Лодука, де працював копірайтер з основними рекламодавцями.

У квітні 2006 року перейшов на Україну, де почав працювати на Євро РСКГ Київ, з клієнтом Київстару. В результаті рекламної кампанії на 6 місяців Київстар став найбільшим мобільним оператором України. Андреас також працював з місцевими клієнтами. У другій половині 2006 року Андреас взяв участь у підготовці міжнародного кроку за нову модель МІНУ, як копірайтер агентства Plantage (Берлін, Німеччина); в результаті агентство перемогло цей крок.

Він є вільною англійською, португальською, іспанською і говорить трохи російською мовою (але обіцяє говорити швидше).

номінальний #image2738455