Фінансовий банк запустив рекламну кампанію ребрендингу банку

Як відомо на Сайті, Банк «Фінанс Банк» розпочав рекламну кампанію для підтримки процесу ребрендингу. В ефірі федеральних телеканалів було рекламне відео, що повідомляє про зміну назви банку в Банк Кредит Європа.

Необхідність ребрендингу обумовлена продажем 46% акцій турецького фінансбанку А. С. власником банку - міжнародної фінансової групи FIBA Group, згідно з порталом Banks.ru. До Національного банку Греції передано права на бренд Finansbank, але його можна використовувати лише в Туреччині та Мальті. По акції європейських банків групи залишилися з групою FIBA.

Новий логотип символізує прихильність FIBA до надання високоякісних банківських послуг у всьому світі. Поєднання червоної, білої та темно-синього відображає енергію зростання, етичні цінності та повагу компанії, - сказав Онур Умут, учасник правління директорів банку, віце-головок групи FIBA.

Ребрендинг коментарів Ігор Ганцха, ЛМХ Консалтинг:

до Шторм ревізії простягається весь минулий рік, і не можна сказати, що остаточно підпорядкований: ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Фінансовий Банк, наприклад, вирішив показати себе світу під назвою «Кредит Європа». Це безумовно підвищить капіталізацію. Очевидно, що нове ім'я в очах споживачів набагато краще, ніж попередній. Не кажучи вже про логотип. Очевидно. Я думаю. Хтось.

В даний час було зареєстровано близько 1000 точок продажу. До кінця року планується збільшити кількість відділень банку в Росії до 130 (на сьогодні є 80), а також запропонувати іпотеку фізичним особам.

Коментар Ігоря Ганці - АдМаркет.ру

До складу! 1 Коментарі
  • 9 квітня 2007 р.
  • 1-й
  • 78 км
Це час для деяких fucking stories.
    • 319,640

10 радянських надреалістичних мультфільмів-майстрів

• 314 387

Саудівський князь Surprises the world з його unexpected deed

• 187 399 р.

25 Фотографій НАН України

• 53 156

«Друг шахти забирає рентних котів. . . ?

• 134 706
    , Україна

20 порад у складному моменті від Сергія Довлатова

• 214 749

Про тонкощі російської мови

Цікаві статті