1418
GIRLS в ЗМІ. Простота.
Деякі люди думають просту людину. Але простота - це якість святої людини, і потрібно відрізняти від насичності і простоти. Проста людина джмелі до інших і не схильна до себе. Чим більш самопізніше людина, тим менш простий він. Якщо егоїзм заманює причину, людина стає гордою, а потім болить його слухати те, що він не погоджується з тим, що він завжди намагається переривати і накласти свою точку зору. Є два види гордості: відсутність зволоження до інших, і схильність до себе. Ми позбавляємо від цих пророків, відкриті до інших людей, але не прикріплюємо важливість їх недоліків.
Так само, як звичайна людина не намагатиметься пояснити собаку, що вона не добре ковтати на всіх, тому проста людина не намагатиметься довести до ступінчастої особи, що він ступить, бо це без застосування. Симплічність означає: Я бачу витривалість, я бачу недоліки, але я не прикріплюю важливість до них, я не фокусую на них, я шукаю добро в людей і ситуаціях. Симплічність є одним з найважливіших знань, які ви можете отримати в житті. Якщо людина отримала багато знань, але не стала простою в житті, то всі його знання нулі.