Reebok's Нова релігія: "Рун без натягу, загорнути рекламу"

Reebok робить черговий стрибок на його ставках, щоб виграти гонку на світовому ринку спортивного взуття, всього $9 млрд. "Розробити фонд". Виробник інвестує $30 млн в масову кампанію для залучення послідовників нової спортивної релігії - бігти легко.

Ребок-зв'язок побудовано на наданні больових відчуттів і виграшів за вартістю страждань. У серці маркетингової ідеології є повідомлення: «Рун без напруження і весело». Деякі рекламні матеріали безпосередньо звертаються до слоганів конкурентів. Наприклад, постер «Що ви просто робите?» (Що ви «право робимо» прямо зараз?), зображавши кеміфікований спортсмен, в якому Реебок занурився на легендарному «Дуже це».

Звісно, кампанія буде включати в себе традиційні медіа – телевізор, друковані оголошення та зовнішні плакати. Починається 30 квітня. Але його найбільш вболівальникичний компонент тепер розгортається в Інтернеті.

Агенція mcgarrybowen створена двома божевільними героями – матовим хребтом, який божевільний для швидкості, а той же «туртль», що професіонує філософію «Рун легко». З’ясні розмови про сенс швидкого життя перетворилися на доручну серію, «ординарні» користувачі ще не знають, що це презентація нової кампанії Reebok.

Зміст ролика:

Швидка любов.

Рабин виступає, що швидкість вирішує все, нічого більш важливого, ніж це. Туртлес пропонує альтернативу: любов. «Ні, я еблю на швидкості світла, я навіть писав книгу про це – «Спечений любов: як закінчити і піти в хвилину». Він робить чашку кави, склянки олівців шаке: «Це те, як я люблю від дистанції». Незадоволені дзвінки: «Що вже!», але заєць не відпочиває. Черепашки: Досить! Гар: «О, що мимовільний».

Трофі

Черепашки: Я думаю, що бігун повинен бути суджений його лижуванням, а не ноги. Моя філософія просто проста. «Для того, щоб тримати цю пластичну начинку?» Черепашки: "Моя винагорода? Хо-го-го. Я отримав за тебе? «Так, так, так, це блювоту!» Черепашки: Ні, заспокоїти і не сердитися. Кролик: "Я був гойдалий цим щитом!" Черепашки: "Одягнено, что?" Якщо він був власним, він виник. Габарити винагороду. Черепашки: "Так, людина, ви смоктати." Щиро дякую! черепаха отримує новий. «Що таке пекло?» Чи зробив ти копію? Черепашки: Так, я зробив копію. 10 греків, це шахта. Гаре: «Год, як ти разом з собою? Черепашки: Hmm. Я отримую разом з моїми копіями - що я живу.

На соку.

Гар: Як ви вже знаєте, минулого тижня ця черепаха зробила мене гонка. Це, звичайно, є собака нещільно - кожен знає, що пороги швидше, ніж черепахи, так... Так, у мене є помста: Я пропоную влаштувати ще одну расу. Черепашки (гломерія): "Ні, я не хочу." Гар: «Як так?» Туртл: Нове! Я не працюю, я не змагаюся з ким-небудь, хто допінг. Гар: Хто ти? Я Я приймаю це?! Хто пішов з вами? Хто це сланець? (індикант) Черепашки: "Небо я знайшов це у вашому спортивному пакеті [Овочі таблетки]." Гаре, герметизація: "Е-це не шахта ... не шахта!" Черепашки список препаратів (в їх назвах слово гра на тему гаря). Гар: Хтось дискредитує мене. Може бути, ви мене дискредитація, huh? Черепаха: Nope. Я просто хочу сказати вам, просто запустити! Послухайте своє тіло і все буде відмінно. Препарати не вирішують проблем Hare: "О, ебать від. Його око випадає. Черепашки: "Дякую!" Гар: Ні, не перший раз. Це відбувається після прийняття... Я маю на увазі, я не приймаю їх, це просто буває мені іноді. . . ?

зрілі

Словник Webster визначає, що працює як швидкий рух з обох ніг. Я маю на увазі, це швидше, ніж ви зазвичай ходите. «Фастер» – це те, що має значення. черепаха відрізає голову. Гар: Ми не вважаємо, що швидкість є важливою. Але я не знаю. Швидкість - це єдине, що має значення! Швидкість є єдиною вірною релігією! Швидкість! Гар: Туртлі! Зроби !!! Ви вказали знову! Черепашки: Ні, ні, ні. Гар: Так, так. Як відрізати голову, залити його бензином і обпекти його, і... "Ні, ні, ти просто параноїд."

Гар: Коротко, швидкість є параmount. Моє суперник говорить "прави забігу", але... На черепаху знову уявляють помста, починає дельірій: «Бурн, опік». Гадра дивиться на нього виразно. Черепашки: "У я маю на увазі, я маю на увазі, працює допомагає спалювати калорій і начинок. . . ?

Крейт.

Черепашки: швидкість завжди вважається найбільш важливою метою для бігунів. Я думаю, що це принципово неправильно. Гар: «І я маю щось для реальної швидкості в цій коробці (розробки це щось дивне).» Туртл: "Я думаю, що бульфіт." Гар: "Чому круті речі!" 2 хвилини. Гар в протезуванні: Ви повинні бути правими. Булсіті.

Агенція: mcgarrybowen - Нью-Йорк
Виконавчий директор: Ренді Ван Клек, Варрен Еакини
CD/Копірайтер: Марк Коельфген
Режисер: Лев Віліг
Виробнича компанія: Paranoid US
Режисер: Філ Трел
Виконавчий продюсер: Філліп Дечменди
Редакційна компанія: Chrome - Santa Monica
Автор: Джон Якард

через Reebok/2007/04/05/16658