Аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers, одна з найбільших в світі в галузі бізнес-послуг, запустила нову рекламну кампанію, незалежно розвиваючи творчість.
Серія п'яти досить простих в плані відео продакшнів, об'єднаних слоганом «Уроки життя – уроки бізнесу». Уроки життя – це бізнес-уроки.
У кожному відео беруть участь тільки один статичний план з внутрішнім рухом, чи є птахи на дріт, статуя і фонтани в саду, металевий сейф або раковина у ванній кімнаті. За лаштунками, голос працівника PwC говорить про свій життєвий досвід, що дозволило зробити свою роботу, а також про те, що бізнес може і повинен вчитися з життя.
Я виріс у сім дітей. І з тих пір я був серединною дитиною, я мав дізнатися, щоб поводитися абсолютно різними способами. Іноді ви з старшими, іноді молодшими. Уявіть, як ви повинні спілкуватися з кожним з них. Я думаю, що це величезна майстерність для бізнесу, оскільки ви повинні бути незалежними мислителями, але ви повинні залишитися частиною групи, частини команди, намагаючись зробити набагато більше, ніж ви робите для себе.
Агенція: In-house
Творчий директор: Девід Wecal, Білл Нагрівач, Dean Noble
Агенція Продюсер: Денна Леода
Виробнича компанія: постачання та попит
Режисер: Джеффрі Планскер
Оператор-постановник: Неил Шапіро
Виконавчий продюсер: Тім Кейс, Кен Ебі, Джилліан Генрі
Виробник ліній: Тіна Накане
Редакція: Мадрід Юди - Нью-Йорк
Редактор: Стів Гамільтон
VFX: The Mill - Нью-Йорк
Художник: Карл Сванберг