Blind дівчина starred в Dove Cosmetics Оголошення: несподіваний поворот в 'Campaign для True Beauty Р

Невидима суха кампанія в Великобританії

Незвичайний телевізійний відео було знято в складі кампанії для реальної краси, яка піддалася ринку протягом багатьох років з нестандартним підходом до рекламних косметичних продуктів. На принтах, точках, в інтернеті, Дове традиційно представляє звичайні жінки, проголошуючи їм справжній стандарт краси. Бої бренду з стереотипами, що накладаються індустрії краси, досконалими формами і правими рисами обличчя, що намальовані в графічних редакторах, стають загальним місцем.

Але ця робота відрізняється абсолютно несподіваним творчим поворотом. Про сліпучий жіночий преподобний обряд. Відео не підкаже, що героїне сліпе. Правда розкриється тільки в фіналі.

«Я хочу, щоб познайомитися з друзями. Для мене це можливість розслабитися і лікувати себе. Я завжди тримати дезодорантів на лівій і зачісці праворуч. Я використовую, щоб заплутати їх, і це не дуже приємно. Я підбираю одяг на дотик, я думаю, що я буду носити це сьогодні. Я хотів би бути неймовірно обережним з дезодорантом. Через те, що я використовую раніше, він закінчив вигляд, як zebra. Я кладаю шматочок стрічки на кінчику мого ока олівцем, і тепер я не заплутаю його з олівцем губ. Іноді я вийшов з чорних губ. Я роблю велику роботу, бо я втратив свою увагу. Не знаю, чому я використовую дзеркала. Я не можу бачити себе. Чи можу я добре виглядати? й

Концепція відео була створена справді творчою командою Огілви, Лондона. Місце реж. Беніто Монторіо. Він активно брав участь у Королівському національному інституті Блінда.

номінальний/internet/2006/11/11515

Категории

Смотрите также

Новое и интересное