445
Американський Експрес: Тваринний будиночок в офісі телеведучих Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres, відомий американський телеведучий і комедія, похилий в відео для American Express в рамках кампанії «Мій життя». Моя картка, запустив два роки тому, але все ще успішно працює.
Мета кампанії – показати зв’язок видатних людей та їх неординарне життя з Американськими Експрес-картами, тим самим зміцнити імідж карток як видатний бренд для людей, які живуть в повній мірі.
Це другий американський Експрес відео з Ellen DeGeneres. Перша була знята в 2005 році.
Двохххвилинний чорно-білий мікрофільм показує глядача фантастичний робочий день Еллен, ведучий комедії The Ellen DeGeneres Show, що відображає свою дитячу мрію - що станеться, якщо вона працювала з тваринами. Вона доходить до офісу, вітає своїх працівників тварин, надсилає черепаху на каву, проводить зустріч зі слоном, двома гіenas, собакою та стенографічним птахом. Еллен зберігає нерівність навіть тоді, коли окнота робить її акноту перед повітрям. «Чи не ви думаєте, що тут? Весь день проводиться в оточенні тварин, які працюють з тваринами.
Посилання: Моя дитяча мрія: робота з тваринами. Моє життя далеко від нормальної. Саме тому карта американський експрес.
Агентства: Огілви та Матер, Нью-Йорк
Творчий директор: Кріс Міттон, Террі Фінлі, Девід Акіпеелла
Копірайтер: Джон Вагнер
Арт-директор: Пиріг Дюк
Оператор-постановник: Аліса Мінцсер, Рахель Ватсон
Виробництво: Хунгрі Людина
Режисер: Bryan Buckley
Виробник: Кевін Берн, Цинді Becker
Оператор фото: Скотт Анріксен
Редагування компанії: Великий небо
Автор: Кріс Франклін
Музична компанія: Звуковий зал
через adme.ru
Мета кампанії – показати зв’язок видатних людей та їх неординарне життя з Американськими Експрес-картами, тим самим зміцнити імідж карток як видатний бренд для людей, які живуть в повній мірі.
Це другий американський Експрес відео з Ellen DeGeneres. Перша була знята в 2005 році.
Двохххвилинний чорно-білий мікрофільм показує глядача фантастичний робочий день Еллен, ведучий комедії The Ellen DeGeneres Show, що відображає свою дитячу мрію - що станеться, якщо вона працювала з тваринами. Вона доходить до офісу, вітає своїх працівників тварин, надсилає черепаху на каву, проводить зустріч зі слоном, двома гіenas, собакою та стенографічним птахом. Еллен зберігає нерівність навіть тоді, коли окнота робить її акноту перед повітрям. «Чи не ви думаєте, що тут? Весь день проводиться в оточенні тварин, які працюють з тваринами.
Посилання: Моя дитяча мрія: робота з тваринами. Моє життя далеко від нормальної. Саме тому карта американський експрес.
Агентства: Огілви та Матер, Нью-Йорк
Творчий директор: Кріс Міттон, Террі Фінлі, Девід Акіпеелла
Копірайтер: Джон Вагнер
Арт-директор: Пиріг Дюк
Оператор-постановник: Аліса Мінцсер, Рахель Ватсон
Виробництво: Хунгрі Людина
Режисер: Bryan Buckley
Виробник: Кевін Берн, Цинді Becker
Оператор фото: Скотт Анріксен
Редагування компанії: Великий небо
Автор: Кріс Франклін
Музична компанія: Звуковий зал
через adme.ru
Зробіть собі нову зачіску... Fanta Extra Lime.
ТБВА\Читати\ День NY спробував веселку: співати кроликів і живу бороду в рекламних оголошеннях