477
Принцеса Фіона також має ноутбук HP. Новий відео з серії «Херсонал знову»
Goodby, Silverstein & Partners об'єдналися з анімаційною студією Dreamworks, щоб звільнити нове відео з серії HP Personal Знову. Головною роллю є дружина Шріка, принцеса Фіона.
Вже місяць тому в кампанії HP «Комп'ютер знову» вперше презентували жіночий лідер. Він був Вера Вонг, майстер весільних суконь.
А тепер у відео «старений» не тільки жінка, але і анімаційна жінка-гірка.
Фіона розповідає про те, як вона використовує ноутбук HP і в кінці додає, "І іноді я відчуваю, що я живу в світі фантазії". Важко вірити. Все це так реально.
На сайті HP князі має свою сторінку з випуском відео - hp.com/fiona
Відео було випущено майже напередодні світової прем’єри мультфільму «Подивитися третій».
р.
Також про акцію «Персональний знову»
Paulo Coelho's руки особливість в HP' новий 'Personal Знову' комерційний
HP розкриває секрети створення останньої реклами «зірки» з хитрощами
по www.adme.ru/creativity/2006/12/19/13730/
Вже місяць тому в кампанії HP «Комп'ютер знову» вперше презентували жіночий лідер. Він був Вера Вонг, майстер весільних суконь.
А тепер у відео «старений» не тільки жінка, але і анімаційна жінка-гірка.
Фіона розповідає про те, як вона використовує ноутбук HP і в кінці додає, "І іноді я відчуваю, що я живу в світі фантазії". Важко вірити. Все це так реально.
На сайті HP князі має свою сторінку з випуском відео - hp.com/fiona
Відео було випущено майже напередодні світової прем’єри мультфільму «Подивитися третій».
р.
Також про акцію «Персональний знову»
Paulo Coelho's руки особливість в HP' новий 'Personal Знову' комерційний
HP розкриває секрети створення останньої реклами «зірки» з хитрощами
по www.adme.ru/creativity/2006/12/19/13730/
У серії HP «Херсонал знову»
RA "Ten" представляє відео зображення "Game" для Hyundai: ефектний і десь жорсткий пляжний футбол