ДДБ Сідней: запах рота може бути досить милий. Але все ж, це дуже липка.

Wrigley запускає локальну кампанію для Екстра жувальної гумки в Австралії DDB Сідней, у співпраці з паливом та віконними продакшнами, захопила армію дуже смішних персонажів.

Головне повідомлення першого, з запланованої серії, відео - миттєве утилізації дихання, яке забезпечує додатковий.

Згідно з сюжетом плями, молодий хлопець всюди передається невеликими, але німбними мультфільмами - банан, шматочок піци, каштан, ко-а-кола та ін. Вони не відставають від нього до основного персонажа використовується Extra.

до Найцікавіша частина цього проекту для мене була завданням створення реальних персонажів іграшок, які мають свою яскраву індивідуальність і виглядають абсолютно живо в кадрі, говорить режисер Джонатан Бейкер. Я бажав, щоб не було тінь, що вони дійсно існують і зможуть виконувати свою місію. Я шукав натхнення в різних вінілових дизайнерських іграшках в стилі, які ви можете знайти в бутиках, таких як Kid Robot або щось схоже. Ми кладемо багато зусиль, щоб принести символи ближче до реальності – опрацьовували найменші деталі, аж до вен біля листя. Не всі вони ви помітите в кадрі, але вони є.

через adme.ru