Не поп-басейни, пальмові дерева, шезлонги та орієнтири в рекламній енергії від Euro RSCG Kiev

Новий анімаційний робот Euro RSCG Kiev для енергетичного напою «Revo Energy» – не поп-басейнів, пальмових дерев, шезлонгів та засмаглених тіл – це свіжі та позитивні.

Сергій Кривошея, Creative Director of Euro RSCG Київ:

Не перший рік ми працюємо з новими продуктами. Його назва дуже точно відображає постійний фокус на інновації, прагнення до вигнання та розриву ринку цікавими брендами та нестандартними рішеннями. Ми виграли стартову кампанію Revo Energy в результаті пітчингу. Я радий, що творчий тон агентства відповідає вимогам нашого клієнта, і ми завжди відповідаємо очікуванням. Я бажав рекламу цього абсолютно на відміну від інших енергетичних продуктів помітили споживача. І це не просто для нас – передова молодь, яка дала в свій світ тільки ті бренди, які проходять у своїх головах серйозний контроль обличчя. Я думаю, що система знаків і зображень, які ми використовуємо в відео, допоможе Revo Energy прийняти правильне місце в дуже конкурентному ринку енергетичних напоїв.

Тетяна Пирог, Старший арт-директор Euro RSCG Київ:
«Це дуже те, що ми повинні бути безпосередньо залученими до створення візуальних об’єктів, не просто коментарів.» Дуже корисно і приємно практикувати образотворчі мистецтва для працівників нашого фронту. й

Федор Магай, Менеджер з рахунку Euro RSCG Київ:
Цікавий і нестандартний проект, я радий, що ця ідея була люблена замовником і можливістю зробити цей об'єкт рекламного мистецтва. Ця ідея спочатку виділила як творчу частину, так і приналежність до тих рідкісних низькотегрових розчинів, про які можна сказати: «Добра реклама не повинна коштувати багато. й

Віталій Глухів, директор з маркетингу New Products Group:
«Діюча енергія сьогодні не тільки практична (вони допомагають відновити сили), але і модна. Це тренд серед молоді. Бренд Revo Energy, крім своїх додаткових можливостей, має яскравий стиль. Цей відео показує, що є Revo стиль. Дивитися і ви будете розуміти, що модний напій не тільки гламурний дизайн і відповідні рекламні матеріали або популярні сьогодні екстремальний і жорсткий і вибуховий дизайн, це також мистецтво, який також любить нашу молодь.

Агенція:
Творчий директор – Сергій Кривоші
Стратегічний планувальник - Андрій Якунін
Творча команда – Тетяна Пирог, Ігор Нехтильенко, Наталія Козей
Менеджер з бухгалтерського обліку - Magai Fedor

Клієнт:
Директор з маркетингу New Products Group – Віталій Глухов

Виробництво:
Пакети Жетони
Виготовлено Вероніка Яковенко, Лена Тарута
Режисер: Кока та Мока

через adme.ru