Петрович горить! Основи безпеки життя від EMERCOM Росії

Одна з найсерйозніших міністерств Росії вирішила на дуже несподіваній і сміливій концепції. Міністерство надзвичайних ситуацій запустили соціальну рекламну кампанію, створену відомим художником Андрієм Білжем.

Попередження про дбайливе поводження з пожежою, газом, водою, електрикою та ін. упаковані в оригінальну серію анімаційних відео в стилі, знайомих багатьом з серії блискучих мультфільмів про Петрович.

- Спочатку ці відео були створені для мовлення в рамках спільної програми Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства внутрішніх справ та ФСБ Россі Окусія, Міністерство закордонних справ Росії розказав АдМ.ру.

Як Ірина Андріанова, керівник відділу інформаційно-комунікаційних відносин, розповіла нам, Всеукраїнська інтегрована публічна інформація та система Alert - мережа відеоекранів міста, які повинні з'явитися в багатьох містах Росії за 2010 рік. В даний час вони існують в шести регіонах - "Капітали" федеральних районів. Серія, створена Biljo, була транслюватися без звуку на цих моніторах. «Щоб більше людей бачити ці попередження, ми надіслали відео на всі центральні канали», - розповіла Ірина Валентинівна.

До речі, відхилено чотири плями з 10. Міністерством закордонних справ відчули, що аудиторія не розуміла їх. Не побачать відео «Діти на дорозі», «Смоот», «Петерарди» та «Освіта».

- Пожежна пропаганда, яка повернулася в радянські часи, – поділилася Ірина Валентинівна. – добре працював, але зараз я хочу щось освіжає і цікавіше. Повідомлень, такі як «Коли не залишаючи, вимкніть залізо» вже нудно. І ці відео смішні, я дійсно хочу вірити, що кампанія буде ефективною.

Ідея використання таланту Андрія Біло EMERCOM підкаже PR агенції MediaRepublic.

- Я дуже радий, що люди з'явилися в Росії, які готові до цього, сказав Андрій Білжо. В першу чергу я не впевнений, що я був знайомий з роботою. Він запитав кілька разів, якщо вони дійсно хотіли. Я радий, що відео побачили світло дня, бо, перш за все, це було зроблено для людей.

В кінці травня на телеканалі «НТВ» вийшов ряд плям.

У зв’язку з тим, що Міністерство надзвичайних ситуацій заповнилося смішними історіями.

Постільна сцена знімалася з одного з відео. Згідно з загальними, дружини пожежників не обманюють на своїх чоловіках. «Діти, честь і похвала до них», - погодив Андрій Біло.

Ще одна історія пов'язана з побажаннями іншого генерала. На одній зустрічі він зауважив, що він «любить його більш природничим». Художник відразу пропонував рішення: «Окай, потім». Нехай деякі відомі актори, наприклад, мій улюблений Chulpan Khamatova, бути в пальовому будинку. І вогнегасник, той же Куценко, виніс її звідти в неї руки спалений в charred плаття. Цей сценарій втратив битву з історіями про Петрович.

- Я змогла переконувати їх, що є звичайним світом, анотація, що не викликає таких негативних емоцій. «Особливе ставлення глядача до його захоплення», - сказав він. А потім дають попередження, які матчі не є іграшки для дітей. Можливо, мій психічний фон і подарунок персуазії дозволили мені зберегти і реалізувати цю концепцію. І все ж хочу підкреслити заслуги тих людей, які вирішили на таку акцію.

Андрій Біло придумав сюжети і зробив сюжетний щит всіх 10 відео. І приніс персонажів до життя в суспільстві.

Серія вже встигла взяти участь у конкурсній програмі одного з анімаційних фестивалів, і хоча вона не отримала ніяких нагород, згодом вона була відзначена позитивними відгуками багатьох фахівців.

через adme.ru