523
Улюблені відео Бориса Житкова – арт-директора TBWA/RUSSIA
Сьогодні Борис Житков, нині арт-директор TBWA/RUSSIA, а ще недавно, арт-директор агентства «Нативе мовлення», розповідає про своє «Фаворитські Комерційні».
до Ці відео на мій iPod для одного призначення. Зберігати мене в хорошій формі. :
до Ці відео на мій iPod для одного призначення. Зберігати мене в хорошій формі. :
1,1 км Джеррі/Будвеайзер
Уся серія з Джерсі хлопці дивовижна, але це одне! Велике лиття, велике зображення і велике авторське право! :
р.
2. Комфіяне ліжко / Червоне вітрове взуття
творці просто лангулися над стандартним рекламним рухом, метафором. прямо! нам все необхідне! лиття, знову - красивий.
986418р.
3. У Риба/Alcohol Malibu
Пробити знову. Доброго дня! І мотивує краще безшумних стежок і швидких лікерів! "Імагенсі-медгенсі"!:
, доб. 2
4. Туреччина / Fox Spots.
Це хороша, абсурдна, чорна серія, і це найкраще з них.
5.Десерт/Фанта.
А на десерт. "фанта" в японській мові. відео викликає неспроможне бажання познайомитися з брифом.
(доб. 3)
Перевірте ваші улюблені креативи!
через /lyubimye_roliki/
1,1 км Джеррі/Будвеайзер
Уся серія з Джерсі хлопці дивовижна, але це одне! Велике лиття, велике зображення і велике авторське право! :
р.
2. Комфіяне ліжко / Червоне вітрове взуття
творці просто лангулися над стандартним рекламним рухом, метафором. прямо! нам все необхідне! лиття, знову - красивий.
986418р.
3. У Риба/Alcohol Malibu
Пробити знову. Доброго дня! І мотивує краще безшумних стежок і швидких лікерів! "Імагенсі-медгенсі"!:
, доб. 2
4. Туреччина / Fox Spots.
Це хороша, абсурдна, чорна серія, і це найкраще з них.
5.Десерт/Фанта.
А на десерт. "фанта" в японській мові. відео викликає неспроможне бажання познайомитися з брифом.
(доб. 3)
Перевірте ваші улюблені креативи!
через /lyubimye_roliki/
Фарба буває. Страхова компанія заливає фарбу безпосередньо з реклами. Брілліант!
Конкурс реальних чоловіків для африканського кубка в російській рекламі Старої Spice