"Ми всі свідки" - Нова акція "Вітність" від LeBron James

Спортивний одяг Nike запускає новий раунд своєї акції «Вітність», побудованої на зображеннях баскетболиста LeBron James від команди Cleveland Cavaliers. Новий чорно-білий комерційний кампанії буде повітряно під час першої гри NBA Final Series 8 червня

На додаток до телевізійної реклами, кампанія буде залучати друковані видання та інтерактивний маркетинг. Кампанія «Witness», яка спеціалізується Джеймсом та з ним Nike, простежує її походження в гігантську білизну, розміщену у листопаді 2005 року біля Cleveland Basketball Arena, де грала команда LeBron James.

Друки нової кампанії під слоганом «Ми всі свідки» зроблені в чорно-білому кольорі і використовують фотографії Джеймса з ігор східної конференції. Nike заплановано публікувати принти в Sports Illustrated, Cleveland Plain Дилер і Akron Beacon Journal на цьому тижні.

Телевізор також використовує хіппети від Game 4 of Conference Finals, в яких Джеймс забив 48 балів, і буде показано протягом першого кварталу першої гри фінальної серії. Інтерактивні компоненти кампанії використовують сайти nikebaseball.com і nikebasketball.com, де можна завантажити шпалери на робочому столі і всі відео кампанії протягом останніх двох років. Інтернет-реклама також використовує банерні та відеорекламні механізми на спортивних сайтах espn.com, si.com і cbssportsline.com.

Телевізор і друковані частини кампанії були створені Wieden + Kennedy, і інтерактивні елементи були розроблені R/GA.

На тему:

Марія Шарапова виклики LeBron в новій кампанії Nike+
www.adme.ru/new_media/2007/01/17/14429/
кинув Марія Шарапова в баскетболіст Джеймс ЛеБрон.й Маша обіцяла наступне: Я буду працювати більше в січні, ніж ЛеБрон.й Якщо я

Nike відзначає Air Force ювілей з масовою рекламною агенцією з зірками NBA
www.adme.ru/creativity/2007/01/25/14585/
свінгери ЛеБрон. Джеймс, Kobe Bryant, Steve Nash, Amare Stademire, Rashid Wallace, Jermaine O'Neill, Tony Parker

через ds-online.ru