524
Улюблені моделі ролі Олександра Коцева, Старший копірайтер Euro RSCG Kiev
Сьогодні в категорії «Фаворит відео» ми маємо перший копірайтер! Яка колекція!
Олександр Коптєв, старший копірайтер Euro RSCG Київ:
до Насправді, я не маю ніяких улюблених відео. Але є дуже мало телевізорів, які вражають мене.
Його ефективність та ефективність. У таких рідкісних моментах удачі ви сидите і замерзаємо, подивіться на неї 7-й раз і скажете собі: «Я не думав, що це напевно». Але для здатності роликів довести результати, робота елегантна і ефективна, ви погоджуєтесь, звичайно, виграєте над елегантними і неефективними.
Я думаю, що це надзвичайно цінний талант, щоб створити прекрасний і застосувати одночасно, але краса це те, що він не народився з ним, він приніс, і тому він доступний всім.
1,1 км Звуки літньої весни та Якова Німеччина для Mercedes-Benz
2. Риба Бартл Bogle Hegarty для Johnnie Walker
3. У KNSK Werbeagentur GmbH для Jeep
4. У Перед Wieden + Кеннеді для Nike
5. Арістон Аквальц
через /lyubimye_roliki/
Олександр Коптєв, старший копірайтер Euro RSCG Київ:
до Насправді, я не маю ніяких улюблених відео. Але є дуже мало телевізорів, які вражають мене.
Його ефективність та ефективність. У таких рідкісних моментах удачі ви сидите і замерзаємо, подивіться на неї 7-й раз і скажете собі: «Я не думав, що це напевно». Але для здатності роликів довести результати, робота елегантна і ефективна, ви погоджуєтесь, звичайно, виграєте над елегантними і неефективними.
Я думаю, що це надзвичайно цінний талант, щоб створити прекрасний і застосувати одночасно, але краса це те, що він не народився з ним, він приніс, і тому він доступний всім.
1,1 км Звуки літньої весни та Якова Німеччина для Mercedes-Benz
2. Риба Бартл Bogle Hegarty для Johnnie Walker
3. У KNSK Werbeagentur GmbH для Jeep
4. У Перед Wieden + Кеннеді для Nike
5. Арістон Аквальц
через /lyubimye_roliki/