Ask.com знайшов, що він шукав. Нова кампанія для його створення в CP+ Б

Пошуковий двигун Ask.com запустив рекламну кампанію в США, створену відомим агентством Crispin Porter + Bogusky. Разом вони намагаються створити хло омніпотенції навколо святого. "Алгоритм."

Алгоритм є основним компонентом пошукового двигуна, який в поєднанні з деякими функціями та інструментами, визначає результати результатів. Але, на жаль, люди часто не думають про це, так само, як вони не фокусуються на двигуні автомобіля в більшості випадків, говорить Грег Отт, VP маркетингу в Ask.com. За допомогою цієї кампанії ми хочемо привернути увагу аудиторії до того, що алгоритм пошуку всіх систем відрізняється, і це стосується.

На всіх основних кабельних мережах розміщені відеоролики, які повітрилися на початку травня.

Серія плям демонструє важливість алгоритму в звичайних життєвих ситуаціях. У пункті «Тато» малюк скаржаться на батько, що один з його однокласників засвоюється за допомогою «загартованого алгоритму». Після того, як батько запевнив свого сина, що «я і матір, завжди використовую найбільш потужні алгоритми, щоб отримати результати», він залишає задоволений, кажучи, «Я знаю його. й

У іншому відео барбекю три друзі говорять про свої враження за допомогою класних алгоритмів. Важко переплітатися, четвертий молодий людина намагається вичавити в своїй історії, але його друзі відразу зловити його лежачи: хлопець не знайомий з реальними, правильними алгоритмами.

Третя пляма - це просто атем. Чоловік співає з сцени про те, що він шукав - дівчата з мечами.

Підтримується повідомлення в Інтернеті, пресі та на відкритому повітрі.

через adme.ru