419
Червоний, навіть якщо він зелений. ВВ Гольф з очима кольоров
Нахо Гайан, відомий іспанський режисер, який керував відео «В Крезсендо» для Audi та «Momentum» для Nike, знімаючи відео для VW, в якому він виявився кольоровим сприйняттям світу всередині, демонструючи його очима кольоровоїсліпої людини.
ДДБ Барселона розробило концепцію для відео, центральну ідею якої є індивідуальним сприйняттям Гольфу VW, незалежно від будь-яких факторів, крім внутрішнього відчуття, і навіть проти думки інших країн світу.
Молода людина розповідає про те, як він, кольоровийсліпий, навчається бачити кольори, незважаючи на те, що він бачить їх абсолютно різним чином: жовтий синій, синій коричневий, червоний зелений і зелений червоний. І він погоджується з тими, хто каже йому, що вони бачать його, як це дійсно є. Але на колір свого автомобіля він тільки погоджується з собою - він бачить його червоним. Навіть якщо це зелений.
Відео текст:
Я завжди сказав, що сонце, соняшники і таксі в Нью-Йорку жовтіють. Синій - колір моря і небо, червоний - кров і китайський прапор. І кажуть, що трава, маряни і мій автомобіль зелені. Я може бути впевненим, що деякі кольори, але мій гольф червоний.
Тагаль: «Хто піклується про смартян?» - «Хто піклується про Мартинів?
Агенція: DDB, Барселона
Творча дирекція: J.MTM Рока де Вініали
Art Direction: Кіто Леаль
Агенція Продюсер: Викти Моніно
Виробнича компанія: Агосто
Режисер: Нахо Гайан
Виконавчий продюсер: Рафа Монтіла
Виробник ліній: Тоні Морно
Оператор: Манел Руіз
Пост-продакшн: Infinia
Музика: BSO
Звук: Infinia
на www.adme.ru/nike/2007/05/25/18122/
ДДБ Барселона розробило концепцію для відео, центральну ідею якої є індивідуальним сприйняттям Гольфу VW, незалежно від будь-яких факторів, крім внутрішнього відчуття, і навіть проти думки інших країн світу.
Молода людина розповідає про те, як він, кольоровийсліпий, навчається бачити кольори, незважаючи на те, що він бачить їх абсолютно різним чином: жовтий синій, синій коричневий, червоний зелений і зелений червоний. І він погоджується з тими, хто каже йому, що вони бачать його, як це дійсно є. Але на колір свого автомобіля він тільки погоджується з собою - він бачить його червоним. Навіть якщо це зелений.
Відео текст:
Я завжди сказав, що сонце, соняшники і таксі в Нью-Йорку жовтіють. Синій - колір моря і небо, червоний - кров і китайський прапор. І кажуть, що трава, маряни і мій автомобіль зелені. Я може бути впевненим, що деякі кольори, але мій гольф червоний.
Тагаль: «Хто піклується про смартян?» - «Хто піклується про Мартинів?
Агенція: DDB, Барселона
Творча дирекція: J.MTM Рока де Вініали
Art Direction: Кіто Леаль
Агенція Продюсер: Викти Моніно
Виробнича компанія: Агосто
Режисер: Нахо Гайан
Виконавчий продюсер: Рафа Монтіла
Виробник ліній: Тоні Морно
Оператор: Манел Руіз
Пост-продакшн: Infinia
Музика: BSO
Звук: Infinia