Tiger Woods продемонстрував перемогу в Wimbledon в новому відео Nike

Останні п'ятниця, Nike запустили відео з спортивними суперзірками Tiger Woods і Roger Federer.

Дуже цікава робота Портландського відділення Вієден + Кеннеді. По-перше, з точки зору креативного рішення. У 52 секунди хвилинного місця глядач бачить фотографії маленького Федерера, відео фрагменти формування його унікальної кар’єри як тенісистка - голосово-загальня розповідає про свою біографія. А лише за 53 секунди показаний «комментатор» – посміхання тигрових дерев. Ми бачили багато відео, озвучених кращими гольферами всього часу? Це його перший досвід в такій ролі.

І по-друге, створення місця і його мовлення були спеціально приурочені збігатися з фіналом турніру Wimbledon, який закінчив цю неділю. Роджер Федерер і Спаніард Rafael Nadal досягли фіналу. Експерти майже однозначно сказали, що доля Кубка визначається - вона піде до Федерера, і не помилиться - це його п'ята перемога в Wimbledon і одинадцятого світу. Назвіть, навколо кількості назв і скручуємо сюжет відео. «Так тримати його, buddy.» Дерева хоче виграти рівний спортсмен.

Тигрові дерева за сценаріями:

«Він був народився в Базель, Швейцарія. Він почав грати в теніс, коли він був 6 років. Він був професійним футболістом, але він вибрав теніс. Одного разу він практично зламав, але знайшов сили і став чемпіоном. Тексти пісень, а це означає: Його удар по праву кладе всіх страхів. Він є єдиним гравцем, щоб виграти три заголовки. Він точно буде виглядати. Його ім'я є Roger Federer. Він завоював 10 світових чашок і назв. Але моє ім'я є тигрові дерева і я маю 12 світових чашок і назв. Так триматися, buddy!

через adme.ru