Нова корпорація Monsters. Wrigley Додаткові Оголошення Зробіть неприємні запахи жити

Wrigley запускає новий рейс в Австралію Рекламна кампанія Еннойнг Реклама рекламної кампанії "Аноїнг" ДДБ Сідней використовує армію милих джерел неприємного запаху для просування Екстра гумка.

У травні національний повітря Австралії випустили перше з запланованих серіалів, в яких персонажі мультфільму переслідують молодий хлопець. У новому місці дівчина стає жертвою обсесивної компанії (сигарети, кава, пляшки шампанського, банана та інші).

Серія про «дозатори» вінілових героїв повинна донести до цільової аудиторії основне повідомлення - Додатково забезпечує миттєве утилізації запахів з рота.

до Найцікавіша частина цього проекту для мене була завданням створення реальних персонажів іграшок, які мають свою яскраву індивідуальність і виглядають абсолютно живо в кадрі, говорить режисер Джонатан Бейкер. Я бажав, щоб не було тінь, що вони дійсно існують і зможуть виконувати свою місію. Я шукав натхнення в різних вінілових дизайнерських іграшках в стилі, які ви можете знайти в бутиках, таких як Kid Robot або щось схоже. Ми кладемо багато зусиль, щоб принести символи ближче до реальності – опрацьовували найменші деталі, аж до вен біля листя. Не всі вони ви помітите в кадрі, але вони є.

по/креативності/2007/05/28/18177