427
Неймовірні люди зірвалися в рекламних оголошеннях проти глобального потепління
У Лондоні 4Креативно було розроблено відеоролики для екологічної кампанії I Count’s під назвою «Я невірний». Мета кампанії – надихнути людей, щоб зробити кілька змін у своєму повсякденному житті, що сповільнить або пом’якшує зміни клімату. I Count підтримує коаліцію Стоп-кліматичних хаосів, що об’єднує понад 50 організацій, включаючи Greenpeace та WaterAid.
У відео люди, що з'являються один за одним в кадрі, говорять однакові фрази - "Я нездатний", також використовуються в розумінні "розумна". Повідомляємо, що це про нездатність. Велика кількість різних людей, в тому числі британських зірок Alex Zane, Richard Coyle, Billy Elliot, актриса Sophia Myles і група Метро, передає повідомлення про відео: Окремо ми є великим, але колективно, ми є непристойною силою, яка може уповільнити зміни клімату і зробити уряди думають про це.
Відео вперше показаний на фестивалі Glastonbury наприкінці червня, з більш ніж 70 000 осіб, які відвідали фестиваль, що приєднується до руху. На стадіоні «Вемблі» на стадіоні «Вемблі» було представлено 60 000 глядачів.
Режисер: Геральд МакМорроу/Streetlight Films
через adme.ru
У відео люди, що з'являються один за одним в кадрі, говорять однакові фрази - "Я нездатний", також використовуються в розумінні "розумна". Повідомляємо, що це про нездатність. Велика кількість різних людей, в тому числі британських зірок Alex Zane, Richard Coyle, Billy Elliot, актриса Sophia Myles і група Метро, передає повідомлення про відео: Окремо ми є великим, але колективно, ми є непристойною силою, яка може уповільнити зміни клімату і зробити уряди думають про це.
Відео вперше показаний на фестивалі Glastonbury наприкінці червня, з більш ніж 70 000 осіб, які відвідали фестиваль, що приєднується до руху. На стадіоні «Вемблі» на стадіоні «Вемблі» було представлено 60 000 глядачів.
Режисер: Геральд МакМорроу/Streetlight Films
через adme.ru
Закрити, ближче. Тексти пісень, а це означає: І це майже нічого! Гурріла реклама оператора зв'язку
Особливості національної hunt для картоплі в рекламних чіпах OLW. Захопити його або це буде йти!