608
Культурний директор Афіша Cunningham дав майстер-клас з реклами Orange (+ бонус)
Великий Кріс Ченнінгем, директор «Інтелектуальний Вайлт», директор багатьох музичних відео працювала «спеціалістом в зйомки» в помаранчевому господарстві, який він сам постріл. У помаранчевому відеозаписі, що веде необмежену ММС, Кріс надає консультації з його властивоювічності, надає консультації з питань фотографії.
Ви можете дізнатися більше про Кріс на сторінці Вікіпедія.
Щоб уникнути вставлення його двічі, вроджена робота AdMe, Mental Wealth починає цю статтю з відео пострілом Кріса Кунінгема, яка була створена як нова революція в процесі розуміння.
Чоловічий одяг для Sony Playsation (2000)
Ви переглядаєте телевізор і раптом ви дізнаєтесь, що людський прогрес нічого. Це казка, з якою ви будете жити більш спокійно, хоча ви самі заморожені в розвитку, ви досить мати з'їзд.
Про нові досягнення, але це не ваші досягнення. Mankind досягла місяця, незабаром досягне Марса, тому що? Заможливості своїх інтелектуальних здібностей не брали участь. Нарешті, земля на власній місяць.
Сценарій зобов’язав, що аудиторія відштовхує свої психічні амбіції до ліміту, розповідаючи їм, "Це не важливо, що вони можуть досягнути від вашого імені". Такий міні-революція вимагає великого обличчя, розповідаючи про нову теорію і високу драму.
Кріс Кунінгем зробив цю відчужливу дівчину стати звичайною шотландською школяркою, яка сидить в чистому, переробленому складі. Він зняв його з регулярною домашньою камерою, використовуючи тільки світло від двох люмінесцентних ламп. Фі-Фі.
Дівчина була створена як хрест між кейт-мосами, Betty Boop, Bjork і Victorian Fairy. Для досягнення цього ефекту вона взяла більше тижня, щоб змінити обличчя актриси і її тіло. Її обличчя і тіло були рафіновані, її очі були перенесені, і її ніс помітно горб.
Головною проблемою стала створення образу актора. Він повинен бути надприродним, але невірним. Нереально, але без натяку спеціальних ефектів глядачам довелося вірити, що це було реальним істотою, а формат домашнього відео повністю викинути всі сумніви.
Тільки така істота може сказати «земля на своєму місячному». Вона лікує з неімітивним природнимізмом, вона запалюється різким, брудним світлом реального середовища, вона реальна.
Шотландська дівчина розповідає про власну теорію «людських сил». Ця історія написана з порожнього складу, її обличчя і тіла спотворені, теріально нелюдного вигляду:
Розкажіть про Божество деяких людських сил.
Чи не залежав від мене, це?
І пішов людство на місяць.
Я не знаю, де Grimsby є.
Забудьте про цей прогрес, це не ваш.
Земля на власний місяць.
Не про те, що вони можуть виконуватися від вашого імені.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ось і в наш час.
Це називається інтелектуальним багатством.
Повідомляємо про те, що помилки мене з боку людини
Я ніколи не був людиною, що ви?
Макінд пішов на місяць
Я не знаю, де грімбі
Забудьте прогрес по проксі
землі на власний місяць
Більше про те, що вони можуть досягти, від імені
Але що ми можемо випробувати?
в наш час
і це називається психічним багатством
Фі-Фі, ім'я дівчини в TBWA, вразила всіх своїх поглядів і філософських формувань питання «Інтелектуальний образ». Повернулася в 2000 році.
Update: Ще один Cunningham відео для Sony (прочитати опис):
номінальний /tribune / 2005/12/26/4800
Ви можете дізнатися більше про Кріс на сторінці Вікіпедія.
Щоб уникнути вставлення його двічі, вроджена робота AdMe, Mental Wealth починає цю статтю з відео пострілом Кріса Кунінгема, яка була створена як нова революція в процесі розуміння.
Чоловічий одяг для Sony Playsation (2000)
Ви переглядаєте телевізор і раптом ви дізнаєтесь, що людський прогрес нічого. Це казка, з якою ви будете жити більш спокійно, хоча ви самі заморожені в розвитку, ви досить мати з'їзд.
Про нові досягнення, але це не ваші досягнення. Mankind досягла місяця, незабаром досягне Марса, тому що? Заможливості своїх інтелектуальних здібностей не брали участь. Нарешті, земля на власній місяць.
Сценарій зобов’язав, що аудиторія відштовхує свої психічні амбіції до ліміту, розповідаючи їм, "Це не важливо, що вони можуть досягнути від вашого імені". Такий міні-революція вимагає великого обличчя, розповідаючи про нову теорію і високу драму.
Кріс Кунінгем зробив цю відчужливу дівчину стати звичайною шотландською школяркою, яка сидить в чистому, переробленому складі. Він зняв його з регулярною домашньою камерою, використовуючи тільки світло від двох люмінесцентних ламп. Фі-Фі.
Дівчина була створена як хрест між кейт-мосами, Betty Boop, Bjork і Victorian Fairy. Для досягнення цього ефекту вона взяла більше тижня, щоб змінити обличчя актриси і її тіло. Її обличчя і тіло були рафіновані, її очі були перенесені, і її ніс помітно горб.
Головною проблемою стала створення образу актора. Він повинен бути надприродним, але невірним. Нереально, але без натяку спеціальних ефектів глядачам довелося вірити, що це було реальним істотою, а формат домашнього відео повністю викинути всі сумніви.
Тільки така істота може сказати «земля на своєму місячному». Вона лікує з неімітивним природнимізмом, вона запалюється різким, брудним світлом реального середовища, вона реальна.
Шотландська дівчина розповідає про власну теорію «людських сил». Ця історія написана з порожнього складу, її обличчя і тіла спотворені, теріально нелюдного вигляду:
Розкажіть про Божество деяких людських сил.
Чи не залежав від мене, це?
І пішов людство на місяць.
Я не знаю, де Grimsby є.
Забудьте про цей прогрес, це не ваш.
Земля на власний місяць.
Не про те, що вони можуть виконуватися від вашого імені.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ось і в наш час.
Це називається інтелектуальним багатством.
Повідомляємо про те, що помилки мене з боку людини
Я ніколи не був людиною, що ви?
Макінд пішов на місяць
Я не знаю, де грімбі
Забудьте прогрес по проксі
землі на власний місяць
Більше про те, що вони можуть досягти, від імені
Але що ми можемо випробувати?
в наш час
і це називається психічним багатством
Фі-Фі, ім'я дівчини в TBWA, вразила всіх своїх поглядів і філософських формувань питання «Інтелектуальний образ». Повернулася в 2000 році.
Update: Ще один Cunningham відео для Sony (прочитати опис):
номінальний /tribune / 2005/12/26/4800
Від енергетичного напою Амп відродив інші
ДДБ Торонто: Німецькі інженери, як вони виглядають на новому Subaru Impreza