Кирило Смірнов оцінює найкращі відео тижня на AdMe.ru

Минулий тиждень був досить яскравим в плані творчості. Кирило Смірнов, Creative Director of Proximity Russia та Виконавчий директор ADCR (Art Directors’ Club Russia), доставить i.

Кріс Кунінгем: Апельсин Здавалося мені, що для таких простих порад, які вибираються занадто важко. Але це просто здавалося, тому що я скоро пам'ятав, як мій мобільний оператор спробував розповісти мені, що ММС було прохолодно. Ніцца історія.

А так само, як це не німецькі інженери, але вони ще не встигли створити автомобіль, який знаходиться в межах ціни Subaru і навіть половина дає однакове задоволення від водіння. Ви можете побачити результати Чемпіонату світу з ралі. Або візьміть Турбо Імперсе. Або вірити в комерційну діяльність. Або продовжуйте переконувати себе, що в машині, якість швів на оббивці місць набагато важливіше, ніж задоволення водіння автомобіля.

Я не хочу, щоб мати машину, яка повинна бути прихована від інших. Я завжди думав автомобілі для інших цілей.

Вона сказала, що при вході в центральний офіс компанії Anhauser Bush, який є власником торгової марки Bud, є килимок з логотипом Miller. Можливо, що реклама Будинку більш цікава і весела?

59,70.000

Yahoo! – серія рекламних роликів Advertisement, на відміну від рекламної служби з її терористичною альтернативою, не менше років реклами. Зазвичай прогнозується результат. Рекламодавець вважає, що споживач віддає перевагу велоспорту своїм сервісом. Споживач розуміє це. Можливо, саме тому кількість користувачів Google вирощує стабільно.

р.

Це, звичайно, є повним нечутливим, але абсолютно корелюється з державою елевації, що передує державі інтоксикації, характеризується російською мовою як «в димі». І через дим, або туман, як вам подобається, 1882 плаває, перемішуючи як величезний пароплав. Це чудово, це чудово.

У той же час, коли вважалося, що вітчизняна електрометалургія ще має деякий потенціал, фахівець з Японії запрошував до нашого заводу, вони взяли його на майстер-класи довгий час, показали його напівсекретитові розробки, однак, усвідомлення того, що ми ще позаду Японії, в кінці туру, хтось, збираючи мужність, попросив питання підвіски в повітрі:

- Розкажіть мені, пана Со-і-со, як далеко позаду ми?

"Для цього" відповідав полум'я, і дружній посмішка не залишила обличчя.

Якщо я був хвилюватися про мої зморшки (до речі, дякую всім, хто допомогла їм появу і особливу подяку вашій чудової подруги Аріна, яка допомагає їм гладко без використання крему), я обов'язково пам'ятаю, що Олея допоможе. Чудова історія, ще раз підтверджує, що для того, щоб зробити видатну рекламу, не потрібно витрачати на неї видатний бюджет.

120980 р.

Дизель – паливо для життя (смішний) Цікавий. Несподівано, як завжди. Що ще потрібно рекламувати бренд, від якого всі очікують сюрпризи?

Я боїтеся, що я люблю себе, я боїтеся, що навіть дуже красиво знімати роботи не вдасться виправити це перевага, я боїтеся, що я не один.

Citroen C4 - Runner якось втомився бігти і стрибати, я думав. Хоча це не дуже дивно - це не жорстокий тридверний, але нудний п'ять-дверний, який не виглядає занадто весело.

VW - Танці безпеки Тільки VW врятує idiot драйверів від загибель? Дуже дивна робота, я тепер, можливо, буде дотримуватися продуктів автомобільного заводу Gorky, але також Volkswagens.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Як, ймовірно, будь-який виробник буде радіти, якщо лофті мрії, що народжуються в начинці відділу маркетингу переговорів, негайно перетворилися в реальність, і багато видів і приємних речей стануть непотрібними. І я можу бачити чоловіка з горінням очей, впевнений, що зараз ніхто не збере друзів у задньому дворі в суботу вночі навколо пишного трюба, а з вогнем в очах вони закриють ноги до найближчого ресторану швидкого харчування. О, сила мрії...

Морозиво знаходиться далеко від питання калорій, можливо, в марлі, але досить далеко. Може бути нічого, я не схожий на це комерційне, але прямі котирування від Бенні Хілл не робить мене посміхатися. Людина, яка купує морозиво, а потім вирішує запитати про кількість калорій заслуговують, щоб потрапити в обличчя з м'ячем. Всі в хорошому часі.

Select FM – Стоп Бюлетень Як Саша Васильєв співає – і серце припинилося, стояв трохи і знову пішов. Я не люблю кулі. Я люблю мертвих дітей ще менше. Соціальна реклама, яка робить мій серце паузи, я не люблю, десь між кулями та мертвими дітьми, але це працює.

Heinz Baked Beanz – Деякі речі ніколи не зміняться. І оголошення для Хайнца все ще добре, як і в старі дні, коли Крістіна була дівчина.

р.

Що робить W+K для Honda перейде в кожен підручник, який повинен бути письмовим. Про те, що я хотів би подумати, що реклама набагато краще, ніж сам продукт. Я не дуже хороший на газонокосарках, але автомобілі, на мій погляд, трохи коротка реклама. Як Білл Бернбач один сказав: «Нещо гірше, ніж хороша реклама для поганого продукту – так багато людей швидко дізнаються, як погано це таке». Але реклама виходить за межі похвали, якщо я збираюся купити бензинову газонокосарку, я починаю мій пошук з Honda.

Wrigley's 5 серії роликів я обов'язково буду придбати гумку. Я занурився, і крім того, я люблю гумки з радикальним смаком, можливо, тому що мій тато, в моєму віддаленому дитинстві помилково приніс весь блок Big Red замість звичайної гумки з-за кордону. Я трохи занурився, що на початку кожного відео я під керівництвом руки до жувальної гумки приступив до питання про те, як я відчуваю, але я бажаю його на те, що в нашій країні є більш дрібно організовані люди, ніж в країнах, для яких ця реклама була призначена.

по/креативності/2007/08/15/19736