Директор Андрій Фогвіль є одним з кращих експертів світу з смішної реклами

Andy Fogville, відповідно до журналу Boards, є одним з кращих експертів з смішної реклами. Його талант зауважив як Cannes Lions і Gunn's Report.

Фогвіль народився і піднявся в Аргентині в сім'ї з англо-Бельгійськими коріннями. Послухайте свою назву не Латинська Америка. Закінчив Університет Буенос-Айрес зі ступенем кіно та зв'язку. А потім навчився заповнювати відео з реальністю, навчатися на музичних відеох аргентинських скелях. Коли їхня кількість досягла 50 років, юнака допускається до масштабного зйомок на телебаченні. І на початку 90-х років молодий режисер вже забрав латинсько-американський еквівалент Емми для найкращої комедії.

Сьогодні більшість товарів, таких як VW, Visa, Coke і, звичайно, Got Milk? без участі.

«Я думаю, гумор найкраще працює в рекламних оголошеннях. Покажіть історію. 30 або 60 секунд є те, що вам потрібно для відео жарту. Крім того, можна відразу сказати, чи працює пляма або не: люди сміються – це океї. Для емоційних драм потрібно більше часу, потрібно думати про все. Потрібні відомості про те, що сталося до і що буде далі. З гумором все простіше - це так "інтант." :

Knorr - RedialRenault - Автоцин

Банко Hipotecario Це була перша робота Матері в Буенос-Айресі. Вони кладуть багато відповідальності за мене :

Енергайзер - Ведмідь

Ісенбек - балет

Volkswagen - час

Кока-Кола - Останнє Кока

VH1 - Ріп

CALIFORNIA MILK PROCESSOR BOARD - Теть Таун

Ганція - Магнетизм

Віза - Логотипи

Візи - Економія

номінальний/tv-spot/2007/05/03/17542