Різноманітність і перспективи вибору відео по Dougal Wilson

Якщо ви познайомитеся з Dougal Wilson. Перший – хліб в асортименті стилів представлений: різні види анімацій, жива стрільба, змішані відео. Wilson є одним з найрізноманітніших і перспективних директорів сучасності. І другий момент: у своїх відео, ідея правила все, навіть найменші деталі. Крім того, цей хлопець має дуже позитивний образ: багато хто називає його одним з найбільш дружних і зрозумілих директорів галузі.

Астрофізика. Це була спеціальність, яку він опанував в Університеті Дурхема в Англії, доки доля послухав його як копірайтер до Единбурзького агентства Leith. І через три роки він почав робити перші кроки, як режисер Blink.

Він ще працює з цим виробництвом. Крім того, він реалізує проекти для Furlined (США) та Soft Citizen (Канада).

"Я запитав: ви встановите свою руку на всіх техніках. І я кажу, я немовна людина. Хоча ні, це звучить silly: непрямий режисер – директор без напрямку. Це не те, що я маю на увазі. Я просто зацікавила все, я перетворюсь на всі види речей. І якщо мені подобається ідея і якусь конкретну, але незнайому техніку зробить її краще, то я дізнаюся і втілюю ідею таким чином. Я люблю, коли ідея і її виробництво повністю переплітаються. й

Дієта Кокс - рамки

Beck's - Чотири кроки

«Симчаси, які ви можете покласти ідею в одному вирокі, ви можете зачепити людей з ним — кожен побачить, як охолоджувати його, але вам доведеться відмовитися. Що виглядає добре на папері не завжди легко втілювати. й

Клерс - футбол

Клеркс - Хула Хоп

«Ви знаєте, як виглядають часто агенції? Як "Денс" відео для Orange? «Більше пара в домашніх умовах закінчується сніданок. І банальні миючі страви і миття з столу перетворюється в танець. Вони рухаються, якщо вони можуть бачити один одного переміщення. Відносини люблять хороший танець. Ви спробуєте одного партнера та іншого, поки ви отримаєте повний удар. А потім агентство надає повну свободу уяві директора.

Коли я побачила скрипт, не було епіфані. Я пішов на зустріч і не мав ідеї, що робити. У зв'язку з тим, як побудувати весь фільм на регулярному Голлівудському танці. Боже, дякуємо Вам за це! Це була інша реклама. Стівен Балтер, творчий директор Матері, привернув увагу до імпровізації часу – це один з танцювальних напрямків, які були представлені в місці.

Помаранчевий - Танці

Ще одна робота для бренду створена в абсолютно іншому вигляді.

Помаранчевий - Rocking Horse

І ось Вілсон реалізовує концепцію іншого агентства для того ж Orange.

Помаранчевий - Поїздка

Не менш цікава пляма - своєрідна плівкова адаптація «Війна і мир» - про протистояння роботи і розваг.

Vodafone - Робота і грати

Черевики #7 - Stay Perfect

Porridge - Пірмер

Великий жовтий Self зберігання - Tide WavesJCPenney - Doodle Серце

JCPenney - Зомбі

по /jcpenney/2007/07/19/19320/