"Інконвенент", "кремовий" і "сюрреаль" - такі епітети присуджуються до роботи режисера Тома Кунца МДЖЗ

"Незручний", "кремовий" і "сюрреаль" - такі епітети присуджуються в пресі роботи Тома Кунца, директора МДжЗ. З першого погляду змусити вас знову дивитися і знову. Один з відвідувачів сайту прийняв, що він «нависає» на одному з його відео за годину. й

34-річний Том неодноразово створює дивні персонажі, дивні ситуації і, в кінцевому підсумку, дивні відео, які майже щороку отримують нагороди з різних фестивалів. Його стиль чорний гумор.

У рейтингу директорів цього року за дошками вперше зазначають один з останніх серіалів його творів. Це відео для лижників, де у нас є живий і досить спритний борода, співа оперні арії кролика і чума сантехніка, що виключає витік лижників у стелі.

Том Кунц: Це всі чудові ідеї. І ми зробили дуже гарну роботу. Вони також обрали право людей. Наприклад, в «Теккі» майстер і його маленький партнер – Латино. Ми розірвалися між ними і іншими хлопцями за пару днів, але ми закінчили мислення, «Ой, ці хлопці є своєрідними веселими». Я не можу уявити, що хтось ще в своєму місці.

І на продаж я знав, що хлопець, який проданий кролику, повинен бути впевненим, мозковий і трохи. Я знав, що хлопчик, який отримав кролика, повинен мати можливість любити і бути трохи патологічним - різновид втрати хлопця. Я не мав жодного відео, що я думав більше про це. Ви забираєте свій радіолокатор і ви завершите знаючи, хто це.

У ведмеді я хотів ідею, що персонаж був трохи байдужим або висипати. Якщо він знає, що він контролює ситуацію, це набагато цікавіше. Жінки припускають, що вона знаходиться в управлінні, але вона слабка. Тексти пісень, а це означає: І якщо він дійсно розумний, він візьме на себе слабкість. вона захована і хоче бути коханим, тому коли борода торкається її, вона відчуває себе великим - що соромиться! Я маю на увазі, ми говоримо про цукеркові оголошення. ?

1822515

Ще одна невелика серія скоро з'явилася, яка вже міцно ідентифікована Скіфі як одна з найстарших брендів року.

, м. Київ

У цьому ж році Кунц отримав бронзу на серію роликів для іншої солодкої - цукерки Altoids. Знову меланхолі темпи, чорному гумору і поуолу

Ще одна велика робота надійшов з Кунца у співпраці з АМВ BBDO. Вони знімали відео в рамках нового британського позиціонування Snickers. В ході акції було привезено гр. Т., робот з команди А.,

Том Кунц: «Дуже приємно, що я коли-небудь зустрівся. й

Том Кунц, який постійно отримує нагороди або висувається на них, лікує їх досить круто, ніколи не налаштовує їх: "Це один з тих речей, які я ніколи не пристрасно хотів." Я не хочу, коли хтось висунув, і я не буду. Але коли я отримую їх, я думаю, "Дуже, круто. Р

578694

Р

через /tv-spot/2007/04/25/17310