Гаряча Фінська guy Markku Lahdesmaki

Скандинавський філософій і життєздатність Малібу переплітаються в портфоліо фінського фотографа Маркку Лагдесмакі. Майстер, талант якого відзначений більш ніж однією нагородою Epica, Clio та іншими професійними нагородами, воліє знімати прості постріли від життя звичайних людей.

- Я почав свою фотографію в рідній Фінляндії, але незабаром пішов за кордон з дружиною, який також був мій арт-директор. Я працював асистентом у Лондоні, і незабаром я почав власну студію. У 1993 році після кількох років успішної роботи перейшов на Лос-Анджелес, де я збирав хороший список як європейських, так і американських клієнтів. Моя філософія життя ґрунтується на прийнятті кожного дня, як це, розслабляючи і даючи підсвідомий розум вирішує всі творчі проблеми. Під час моєї роботи я повністю реляю на моїй візуальній пам'яті, на свою здатність фантазувати, на очах фотографа, і про свою обізнаність про себе як уважна людина, робота якої полягає в тому, щоб захопити унікальні фрагменти реальності, які бачили розумом.

р.

Які професійні цілі у вас є?

Хочу далі розвивати і рефінувати власний професійний стиль фотографії.

Що вимагає максимальних зусиль в процесі зйомок?

Завжди є проблемою вирішення конфлікту між обмеженням часу та власним уявленням про те, як робота повинна бути ідеально виконана.

Яке Ваше найбільш важливе професійне досягнення?

Золота нагорода престижного конкурсу британської асоціації фотографів.

Де ви отримуєте натхнення?

Є лише кілька способів зробити це – чудовий і романтичний. Пити каву в милому кав'ярні в незнайомому містечку, де доля кине вам день до, і піти в сауну посеред літньої ночі в рідній Фінляндії.

Які досягнення в особистому житті?

Я був щасливий одружений протягом 20 років. Найдавнішим сином, який слідував за підступами матері та вивчав графічний дизайн, а наймолодший спробує свою руку писати. Моя домашня і моя майстерня на пагорбах Малібу задовольнять мене абсолютно.

Що ви плануєте зробити в пенсії?

Фотографування. Для мене фотографія - це спосіб життя, знімки як дихання. Мапа Я буду подорожувати і стріляти для підручників. І я хочу зробити більше садівництва, ніж я зараз.

Які ідеї ви хочете передати вашу творчість?

Радість життя, мир у вашій голові, почуття гумору. Так прості правди.

Коли ви взяли першу картину?

Більше. Мій дядько дав мені просту камеру. Я побачила, що моя сестра і деякі інші члени сім'ї.

Як захопився бізнесом?

Я почав приймати портрети в домашніх умовах. А потім кілька місцевих агентств відкрив мене.

Яку пораду ви подаруєте фотографам?

У вас є ваш розум, забути камери. Уява повинна передувати техніку.

р.

р.

р.

до 1 2 3 4+

549658

р.

6667745 р.

р.

р.

996163

р.

р.