Французька кінорежисерка Frederic Planchon пагони в Європі, і багато способів він формує наш улюблений стиль європейської реклами. Його кінь - це люди і вулиці міста, крім того, краще все разом, щоб ви могли передати дух місця, де такі цікаві і так різні люди живуть. Розкажіть, що вони живуть і як вони живуть. Місто Планчон, що працює на двох виробництвах - Ірене для Франції та Академії Фільмів для відпочинку світу, живо і завжди тепло, навіть якщо вона показує осінь або зиму.
Його люди завжди є частиною міста, вони з'єднуються з ним, навіть якщо вони не вписуються в суспільство за принципом, як ангел у відео VW Polo або смішний хлопець з місця для Co*a Cola з стрічкою рекордер на тролейбусі, які ходять по місту і дають людям трохи «соняч». Усе завжди дуже гармонійно і виглядає, ніби це повинно бути, в тому числі Пігеот їзди через місто. А глядач у своїх відео дивиться на місто з висоти пташиного польоту, бачить все через очі режисера, який знає, як підніматися над містом і піднімати нас з ним.
Фредерік сам дуже щасливий, що він знімає такі відео, але каже, що він не шукає спеціально для таких сценаріїв. Він, як і практично всі комерційні директори, просто хоче розповісти про хороші історії і показати добро людей.
до Що ви шукаєте в скрипті?
- Якщо історія не болить нічого, навіть кращий режисер не зробить його роботою. Шанс провокувати глядача трохи. У вас є багато фотографій, які ви повинні виділятися.
- Багато ваших відео мають характер, який дивиться на світ від певної відстані. Чи є що-небудь з вас?
- Я думаю, що головний герой Дня Анжела має щось про решту людства, що живе у великому місті. І «Бринг Ме Сонсон». Є щось дивне про них.
- Хто може бути твій охоронець?
до У практичних умовах, мій продюсер – Нік Морріс Академічних фільмів, Лондон. Він і мав великий зв'язок протягом останніх п'яти років. Я довіряю його. Це дає вам свободу, але водночас це може бачити велику картину проекту. Ми працюємо над фільмами.
до Що впливає на вас найбільш креативно?
- Кожна хвилина я не працюю, я спробую побачити щось, що приносить більше глибини і задоволення до мого життя. Я побачу, коли хтось дивиться на те, як хтось інший працює, а потім його копіює. Я ніколи не зробив це. Але частина мого життя приурочена до читання і перегляду красивих речей. Деякі художники можуть змінити свій погляд на світ. Якщо ви подивитеся на фотографію Андрія Гурського, ви можете побачити його через очі.
до Яке відео ви найбільше пишаєте?
- Я спробую не шукати. Цікава робота майбутнього.
до Що таке улюблене відео?
- Не один. Деякі роботи Джонатана Глазера. Франк Буген також незрівняний. І Іван Захаряс. Вони роблять дійсно хороші відео, але це не просто про виконання. Вони дуже глибоко в плані ідей.
- Ваша ідея гельської роботи?
Як ви бачите відео, персонажі та місце розташування.
до Що ти сміється?
- Люди! І я великий шанувальник англійської гумору. Вони знаходять залізо в різних ситуаціях і робить мене сміятися.
до Який найгірший фільм ви бачили в минулому році?
- Я не маю часу дивитися погані фільми!
до Що таке відео найважчих для вас?
- Я був рублений, щоб стріляти Downhill для Miller. Тому повністю приклеюється - 60 секунд. Він не мав бути педальським, він повинен просто отримати на своєму велосипеді і піти. Це не було випадку, коли ви можете стріляти різні плани, а потім грати з ними для задоволення в кімнаті редагування. І якщо щось йшла неправильно під час зйомки, це було дійсно погано. І дуже цікаво!
до Ви створили безліч ілюзій, прихованих механізмів і трюків, не вдаючись до існуючих технологій. Чи можете ви поспілкуватися?
- Ви не зможете їх уникнути. Я люблю працювати з реальним. Цікаві та цікавіше Коли ви занадто багато чисел, ви втратите тепло і людство. Звичайно, це фантастична іграшка, і це може бути дійсно корисним. Але ви повинні бути дуже обережними, щоб не втратити людський аспект. CG робить все можливе, але якщо ви йдете занадто далеко, результат може бути дуже холодним і безперебійним.
до Що на Вашому професійному списку «must-do»?
- Зробіть гарне кіно. Не для того, щоб розповісти про хорошу історію. Ми працюємо над скриптом. Але я люблю господарів і отримати багато задоволення, роблячи їх. Я просто хочу зробити кращі відео я можу.
по /kreativnyj_obzor/2007/09/12/20166/