Велика акторська робота великого режисера Мартіна Скрса в рекламних оголошеннях AT&T

BBDO Нью-Йорк приніс у іконописний американський режисер Мартін Скрсес як актор в сфері комерційної нерухомості для AT&T. У відео Scorsese розповідає про таємничу історію, власному стилі, буквально перервуючись в незнайомий будинок, поки мама кладе сина на ліжко.

Плот:

"Чи не спить, я можу подарувати тобі?" У номері і говорить:

- Ну? Це поширена історія, я бачив так багато разів, тепер я розповім вам все - він просто вийшов з тюрми (Мом: Ні, він в Cleveland!), він дуже таємничий і таємничий людина, щоб ви, ви не знаєте його на всіх ... ви не повинні навіть зателефонувати йому Дад, ви занадто далеко, він зрадився ви, ви хочете вбити його, але ви тримаєте його все глибоко всередині вас, але один день... помста !!!

Хлопець повторює.

Склад: Все правильно, хлопчик тонкий, тепер ви (жінка).

Ви трауровані в непровадженому шлюбі, абсолютно не любити... і ви повинні пити щось з пляшки, чи є у вас пляшка?

Вона: Єа, попадання.

Він: Будь ласка, доведіть мене... / залишаючи / Ну, це океї. . .

Посилання: Ми не перериваємо ваші дзвінки, будь ласка, не переривайте наші фільми.

Нагадуємо, що мобільний оператор Orange вперше продемонстрував таку ініціативу - назад в 2000 році. Компанія також приваблює і привертала зірок фільмів, щоб розповісти про необхідність відключення мобільних телефонів в театрах.

по /orange/2007/08/02/19532