Косметика ГХС з слоганом «Згортається і вмирає, idiot» вважається ізоляцією

Лондон, Березень 13 - Художній маркетинг і зірка залучення допомогли перукарню бренду GHD стати кращими в своїй категорії в Великобританії, але це успіх був відповідальний удар після регулятора вимагає видалення останньої рекламної кампанії. За словами Гардіан.co.uk, Адміністрація Ad Standards отримала 23 скарги, в тому числі одного з архдеакона Ліверпуля, за винятком того, що GHD відео віддали перевагу християнам. Плями показують жінки різних національностей, кожна з них мова говорить про «промен» славу нового пристрою ghd IV, який зробив своє волосся незабутнім і чудовим. Кліпи закінчуються фразою “гд IV thy буде зроблено” (відповідає цитату з молитви “Наш батько...”), в якому літера “т” закріплюється під хрестом, слідуючи логотипом GHD і слоганом “Нова релігія для волосся”.

У стиліст-виробника, Джемелла, намагалася сперечатися, що не мав наміру відірвати релігійні почуття людей. Відео повинні показати глибокі побажання жінок і їх відповідь на виконання бажань. Однак Адміністрація Ad Standards заборонила демонстрацію кампанії.

"Праймер дівчини": "Коли я виростаю, давайте мені красиву кучеряве волосся так, щоб цей хлопець запрошує мене, щоб піти з ним рукою, і я сказав йому: "No." Вимкніть і вмирте, ви ідіот.

UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online