ADC Awards 2008 лауреати. Я хочу, щоб зробити це!

Нагорода «Громадський художній керівники Клубу ADCR Awards – менше двох тижнів, результати наради Всесвітнього художнього директора Клубу вже були проведені громадськими. Відбувся 87-й премії ADC Awards у Нью-Йорку. Президент журі Nancy Vonk (Chief Creative Officer Ogilvy Toronto) та 18 інших членів журі конкурсу виступили 21 золотих кубів, 34 срібних, а також 55 Distinctive Merit та 60 Merit нагороди. Невідомий лідер фестивалю – це акція «Беліво» Microsoft XBOX Halo 3, щойно раніше отримав основну премію на премію Andy Awards. Досягнення агенцій Макканн Сан-Франциско, Т.А.Г. та АККА нагороджено 5 золотих кубів, 1 сріблястих та двох дитинктивних Merit.

Ненсі Вонк: "Я не бачив багато показів, де одна кампанія гипнотизувала журі шлях "Беліве" Від концепції до багатошарового виконання, це найвищий рівень. Розумна увага до деталей, неймовірна уява в грі та інноваційні канали, щоб привернути цю ідею до життя. Найбільше питання для журі, «Як правильно мітати її переваги? АЦП не має премії «Кращого шоу», тому найкращим способом було дати кампанію численними кубиками і сказати одну з найважчих юрисдикцій, що дихають у хору: «До чого я хочу зробити!»

Серед мереж з змагань був Лев Бурнетт по всьому світу, який отримав 18 нагород, включаючи золото для індійських принтів для маркерів Luxor і іспанської кампанії "Ми можемо зробити це" для PRODIS Down Syndrome. TBWA, яка перемогла в Анді, посіла друге місце в ADC, отримавши 8 кубів, і BBDO - третій, ця мережа має 6 нагород.

ADC Awards 2008 Теле Золото

ADC Awards 2008 ТВ Срібло

191861

ADC Awards 2008 Телекомунікація

8157747р.

ADC Awards 2008 Телекомунікація

565995

Срібний золото

Срібло ремесла

Ремесла Дитинктив Про нас

Ремесла

р.