453
Nedda Al Madani, Creative Group Head Grey Moscow
Недда Аль-Мадані, арт-директор і креативна група Керівник сірої Москви, надіслав багато відео і дуже мало слів у відповідь на запит, щоб поділитися з нами відео, які надихають і радують її. Недда пояснив це тим, що вона є арт-директором і не використовується для розмови багато. На додаток до цього утилітаріанського роз'яснення ми маємо ще одне: для того, щоб зрозуміти геній креативної ідеї, вам не потрібно пояснити вам, що його пишність є. Sapienti sat.
Хочу почати з дуже старого відео, який, незважаючи на проходження часу (18 років з моменту його створення, який тривалий час для реклами, не втратив свого чарівність.
Я люблю відео, в яких чітко виражається цікава історія з гумором і характером бренда.
р.
Великий приклад страхової реклами і великий приклад рекламної кампанії – ці два відео відокремлюються 7 років!
Laconic і witty AXE
(Б)
Симфонія в червоному дортмундському філармонічному концертному залі та магії для JCPENNEY. Чарівне поєднання звуку і візуального.
номінальний #image358105
Хочу почати з дуже старого відео, який, незважаючи на проходження часу (18 років з моменту його створення, який тривалий час для реклами, не втратив свого чарівність.
Я люблю відео, в яких чітко виражається цікава історія з гумором і характером бренда.
р.
Великий приклад страхової реклами і великий приклад рекламної кампанії – ці два відео відокремлюються 7 років!
Laconic і witty AXE
(Б)
Симфонія в червоному дортмундському філармонічному концертному залі та магії для JCPENNEY. Чарівне поєднання звуку і візуального.
номінальний #image358105