394
Долі з бринзу та кави
Y&R Аргентина запустив нову кампанію для мережі супермаркетів Disco, знову успішно перекопавшись в жіночу підсвідомість.
У трьохмісному серці, що провітрюється через шість місяців після кампанії «Свіжі» менш божевільний, але не менш незвичайний для рекламодавців продуктових супермаркетів.
Розгляд кампанії був підсвідомий страх жінки-мистреса, щоб пропустити щось, десь не робити, що може, на її думку, привести до незрівнянних наслідків далекозорості. А Аргентинські рекламодавці презентували кілька таких ситуацій, що проаналізують їх в дуже цікавий спосіб - "версія з продукту".
Теглайн: "Ви шукаєте щось." "Зроби це" - "Ви шукаєте щось." Візьміть це.
ВідеоВідео в автомобілі:
- Ну, тут ми. Я мав великий час.
до Це було весело, це не так?
- Всі права, оленя.
- Бі. Чекати. Чистий Я прийшов на чашку кави?
- Кава? Я не купила кави.
Напис на поле гри "Монопольська" - "Дій окремо".
ВідеоДіалог на столі:
- Я хотів би запропонувати тост ... У цей особливий день, коли мій син Пабло... Пол ... бере на себе керівництво компанії, яка була так важкою для мене, щоб побудувати. Я хочу, щоб приєднатися до мене в цьому тості.
- Доведіть шампанське свого батька.
- Я не купив його. У мене немає.
до Що відбулося?
- Я не купила шампанське. . й
- Ні шампанське?
Від знака «Гонзалес і Син» падає «Сон».
ВідеоДіалог на столі:
- Хороша вечеря, Флоренція! Дуже дякую! Якщо я знав, що ви були такими великою вартою, я б зробити вас головним менеджером. Вибачте мене, є тут лимон?
- Лемона? Ні, я не купив лимонів.
до Ви не придбали лимони?
номінальний /creativity/2008/05/15/21701
У трьохмісному серці, що провітрюється через шість місяців після кампанії «Свіжі» менш божевільний, але не менш незвичайний для рекламодавців продуктових супермаркетів.
Розгляд кампанії був підсвідомий страх жінки-мистреса, щоб пропустити щось, десь не робити, що може, на її думку, привести до незрівнянних наслідків далекозорості. А Аргентинські рекламодавці презентували кілька таких ситуацій, що проаналізують їх в дуже цікавий спосіб - "версія з продукту".
Теглайн: "Ви шукаєте щось." "Зроби це" - "Ви шукаєте щось." Візьміть це.
ВідеоВідео в автомобілі:
- Ну, тут ми. Я мав великий час.
до Це було весело, це не так?
- Всі права, оленя.
- Бі. Чекати. Чистий Я прийшов на чашку кави?
- Кава? Я не купила кави.
Напис на поле гри "Монопольська" - "Дій окремо".
ВідеоДіалог на столі:
- Я хотів би запропонувати тост ... У цей особливий день, коли мій син Пабло... Пол ... бере на себе керівництво компанії, яка була так важкою для мене, щоб побудувати. Я хочу, щоб приєднатися до мене в цьому тості.
- Доведіть шампанське свого батька.
- Я не купив його. У мене немає.
до Що відбулося?
- Я не купила шампанське. . й
- Ні шампанське?
Від знака «Гонзалес і Син» падає «Сон».
ВідеоДіалог на столі:
- Хороша вечеря, Флоренція! Дуже дякую! Якщо я знав, що ви були такими великою вартою, я б зробити вас головним менеджером. Вибачте мене, є тут лимон?
- Лемона? Ні, я не купив лимонів.
до Ви не придбали лимони?
номінальний /creativity/2008/05/15/21701