496
Найкраща рекламна реклама для найбільш присудженого режисера світу
Тайський режисер Tanonchai Sornsrivichai, який має звання найбільш присудженого режисера світу, розповів про його улюблені відео. Ми не пам'ятаємо – це феноменальна фігура в рекламному світі.
Зброя звіту чотири рази поспіль названий Thanonchai Sornsrivichai найбільш присуджений директор року, тобто він виграв у своїй «немінації» в точно половину рейтингів Дональда Гунна. Детальніше про історію режисера в спеціальному огляді.
Танончай розповів про 5 своїх улюблених рекламних роликів, які надихають йому самі:
- Коли я побачила цю рекламу, я дивився її знову і знову.
- Швидко. Великий. Низький бюджет. Імпресивний. І надзвичайно смішний.
до Поезії. Це набагато більше, ніж просто реклама.
- Я не маю нічого сказати про нього, крім того, що він зробив мене.
- Чим менше краще. Цей відео є одним з найбільш натхненних тут.
Також читайте: Не вузький погляд на рекламу (близько геній Азійської реклами). Сатон Петчуван - другий номер азіатської реклами
через /kreativnyj_obzor/2008/07/07/23260
Зброя звіту чотири рази поспіль названий Thanonchai Sornsrivichai найбільш присуджений директор року, тобто він виграв у своїй «немінації» в точно половину рейтингів Дональда Гунна. Детальніше про історію режисера в спеціальному огляді.
Танончай розповів про 5 своїх улюблених рекламних роликів, які надихають йому самі:
- Коли я побачила цю рекламу, я дивився її знову і знову.
- Швидко. Великий. Низький бюджет. Імпресивний. І надзвичайно смішний.
до Поезії. Це набагато більше, ніж просто реклама.
- Я не маю нічого сказати про нього, крім того, що він зробив мене.
- Чим менше краще. Цей відео є одним з найбільш натхненних тут.
Також читайте: Не вузький погляд на рекламу (близько геній Азійської реклами). Сатон Петчуван - другий номер азіатської реклами
через /kreativnyj_obzor/2008/07/07/23260