BMW і Lexus в шинах X

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen П'ять відео є частиною двох кампаній. Одна з них присвячена виникненню споживчої програми Hyundai Assurance, а інша – визнання автомобілів Hyndai Genesis в США і неоднорідного виходу Hyundai Genesis Coupe.

З точки зору творчості, і великим, тільки одне відео цікаве – «Ангрі Босс». Тридцятисекундне місце слідує відповіді японських і німецьких автовиробників на новини, що Hyundai Genesis було проголосовано Північноамериканським автомобілем року. Не японська, не німецька, не американський автомобіль, але корейська. Визнання босів і скакаління, розташованих підлеглами, є сонним шоу для флагманського корейського авто бренду.

В кінці відео Hyundai засвідчує, наскільки важко це для некорів, щоб вимовляти назву бренду правильно: «Чи варто завоювати світ, коли раптом кожен вимовляє свою назву правильно». Hyundai. Неділю.

Варто відзначити швидкість роботи творчих робіт «Добро, Сріблайн і партнери» і виробництво Бісквітних стрічок. 11 січня після підрахунку голосів 50 автомобільних журналістів. 1 лютого в другому кварталі матчу між пансіонатами Пітсбурга та Кардиналами Арізона.

Завантажити відео або подивитися композицію творчої групи.

Також ознайомтесь про заспокійливі німецькі інженери, які шукають новий Subaru Impreza.

3 хв До складу! 23 Коментарі
  • 3 лютого 2009
  • 23.
  • 1518 км
Це те, що я шукав все життя!
    • 291 506
    18

10 думок Папи Франциска стосовно любові

• 414 445

8 Овочі ви можете купити після і виростити завжди

• 1 990 р.
    790944, Україна