467
Ні, це підробка!
У мережі з'явився вірусний відео мініатюрний клубман, в якому два автомобілі демонструють вражаючий спосіб водіння. Ви можете переглянути гру, показану двома клубменами на німецькому автобані. МІНІ відступають від рядка до ряду, виходять з складних лиж, а потім починають плутати.
Відео супроводжується задніми коментарями від «пожежних очей». Вони говорять про машини, вони дивляться на те, що вони роблять, і в кінці вони не можуть вірити, що відбувається, і вони приходять до ідеального висновку: "Це підроблена." Це обов'язково підробка. Ви підробку. Я підробку. Все підроблено.
Незважаючи на вірусний, не телевізійний характер, нібито «зйомка рукоділля» відмінної якості, і завершує відео, так як він повинен, пакет, знятий з кам'яним слоганом («Не підроблений»), загальним слоганом («Інша МІНІ») і логотипом.
5 хв До складу! 33 Коментарі
Відео супроводжується задніми коментарями від «пожежних очей». Вони говорять про машини, вони дивляться на те, що вони роблять, і в кінці вони не можуть вірити, що відбувається, і вони приходять до ідеального висновку: "Це підроблена." Це обов'язково підробка. Ви підробку. Я підробку. Все підроблено.
Незважаючи на вірусний, не телевізійний характер, нібито «зйомка рукоділля» відмінної якості, і завершує відео, так як він повинен, пакет, знятий з кам'яним слоганом («Не підроблений»), загальним слоганом («Інша МІНІ») і логотипом.
5 хв До складу! 33 Коментарі
- 26 березня 2009
- 33.
- 275 р.
- 1 456 699
18 фото, які відкривають світ з нової сторони- 509 408
14 Несподівані етикетки для одягу, які зроблять вас "Репрочитати" Вашої шафи- 123,055 р.
5 шоколадних десертів, які обов'язково прилипають разом- 116,560
Життя в 100 Слова- 61,889
"Я опинився."- 221 491
Як змінився жіночий малюнок у 100 років?