A.R.M.I. Розвиває нову креативну концепцію бренду Imunele

Концепція була запропонована в рамках тендеру А.Р.М.І. з метою просування бренду Imunele у 2009 році. Головне завдання, що стикався з агенцією, було розробити нову, унікальну креативну ідею бренду Imunele, покликану зміцнити свою позицію на ринку функціональних молочних продуктів.

Щоб зробити це завдання, було прийнято рішення вийти за межі теми «Посилення імунітету» і говорити більш широко про медичну допомогу в цілому, тому що зміцнення імунітету, «Імунелей» робить нас здоровими, і це головне. Так народилася концепція «Здоров’я – головне» та його яскравого, оригінального втілення через особливе «здоровлення».

А.Р.М.І. характер «Здоров’я» перетворює здоров’я від абстрактної концепції в щось реальне. Тепер ми можемо побачити, як наше ставлення до нього впливає на здоров'я: якщо ми подбаємо про це, це у великій формі, але може стати заснутим або навіть втраченим, якщо ми забуваємо про це. Здоров'я також може бути погрожені різними зовнішніми факторами: дощ, вітер, стрес, напруження, напружений ритм міста та ін. Але Imunela завжди доходить до рятувальної допомоги, яка піклується про здоров’я щодня, зміцнюючи імунітет за допомогою спеціального комплексу лактобакциллі.

A.R.M.I. Розвиває нову креативну концепцію бренду Imunele

Рекламна кампанія, під слоганом «Здоров'я – головне!», призначена для нагадування клієнтів, які здоров'я ще одна з основних цінностей нашого життя, а найкращим способом догляду за ним є пити «Імунал».

21 березня національні телеканали повітали рекламне відео «Забуте здоров’я», зняте в рамках нової концепції. Відео показує, як важливо, щоб піклуватися про здоров'я, незважаючи на божевільний ритм сучасного життя. У січні-лютий 2009 року з мінімальним використанням комп’ютерної графіки.

У торгових точках будуть розміщені POS-матеріали, зроблені в рамках нової креативної концепції.

через adme.ru