501
Коротка реклама Українська
На каналі Chrome Shorts можна подивитися 11 відео про переваги браузера Chrome. Google запустив рекламний канал на YouTube за підтримки його браузера Chrome, який був випущений 2 вересня 2008 року.
На Chrome Shorts ви можете подивитися 11 відео, кожен з яких розповідає про певну перевагу браузеру.
Для тих, хто живе і працює в Інтернеті, браузер є неупередженим геройом: це найважливіший елемент програмного забезпечення, але не вистачає визнання. Ми запросили наших творчих друзів, щоб зробити короткі відео про наш браузер Chrome, і вони приходили до десятки цікавих портретних відео.
За відео для Google Chrome працював командою відомих і різних від одного директора, продакшнів, ілюстраторів і аніматорів. Так над роликом Захисники в колготки Steve Mottershead - директор Park Pictures, один з кращих світових виробників.
Над роликом Ви і ваш браузер Ілюстратор Christoph Niemann.
Christoph Niemann: Замість того, як я хотів показати, я намагався зрозуміти, що я не хочу показати. Я
Я зрозуміла, що коли я користуюсь комп'ютером або браузером, єдине, що я не дуже думаю про комп'ютер. Я спробував вийти з простого метафору, який пояснить роботу браузера без показу монітора, клавіатури, листи www, чисел, пікселів і т.д. В кінці я прийшов з цим порівнянням: мій мама (коричневий) приносить мені пластину спагетті Бологнесе (інтернет). Але з Spaghetti Bolognese не дуже цікавий анімаційний персонаж, я використовував ще один великий метафор у своєму відео.
Над роликом Хроманс Монстри комп'ютерної графіки студії Superfad працювали.
Повний перелік відео та їх творцівй
Steve Mottershead: Захисники в колготки
Christoph Nieman: Ви і ваш браузер
Відкритий: Список функцій
Теорія руху: Українська
Go Robot: Працевлаштування д-р Squirrel
Життя Суспільство: Кед Раж 3: Бінар Будокан
Мисливець Gatherer: Двері
Пантограф: Еволюція просте
Суперфад: Хроманс
Джефф і Павло: Співпраця з Whole Wide World
+7 (495) 780-09-42 доб.200-80
3 хв До складу! 13 Коментарі
На Chrome Shorts ви можете подивитися 11 відео, кожен з яких розповідає про певну перевагу браузеру.
Для тих, хто живе і працює в Інтернеті, браузер є неупередженим геройом: це найважливіший елемент програмного забезпечення, але не вистачає визнання. Ми запросили наших творчих друзів, щоб зробити короткі відео про наш браузер Chrome, і вони приходили до десятки цікавих портретних відео.
За відео для Google Chrome працював командою відомих і різних від одного директора, продакшнів, ілюстраторів і аніматорів. Так над роликом Захисники в колготки Steve Mottershead - директор Park Pictures, один з кращих світових виробників.
Над роликом Ви і ваш браузер Ілюстратор Christoph Niemann.
Christoph Niemann: Замість того, як я хотів показати, я намагався зрозуміти, що я не хочу показати. Я
Я зрозуміла, що коли я користуюсь комп'ютером або браузером, єдине, що я не дуже думаю про комп'ютер. Я спробував вийти з простого метафору, який пояснить роботу браузера без показу монітора, клавіатури, листи www, чисел, пікселів і т.д. В кінці я прийшов з цим порівнянням: мій мама (коричневий) приносить мені пластину спагетті Бологнесе (інтернет). Але з Spaghetti Bolognese не дуже цікавий анімаційний персонаж, я використовував ще один великий метафор у своєму відео.
Над роликом Хроманс Монстри комп'ютерної графіки студії Superfad працювали.
Повний перелік відео та їх творцівй
Steve Mottershead: Захисники в колготки
Christoph Nieman: Ви і ваш браузер
Відкритий: Список функцій
Теорія руху: Українська
Go Robot: Працевлаштування д-р Squirrel
Життя Суспільство: Кед Раж 3: Бінар Будокан
Мисливець Gatherer: Двері
Пантограф: Еволюція просте
Суперфад: Хроманс
Джефф і Павло: Співпраця з Whole Wide World
+7 (495) 780-09-42 доб.200-80
3 хв До складу! 13 Коментарі
- 30 квітня 2009
- 13 хв
- 152 км
- 683,886
20 листівок з чорним гумором- 79,025
Max Fry на любов і каву- 1 499 069
7 батьківських помилок, які перешкоджають розвитку дітей- 608 320 р.
23 знаки шедевра, які говорять самі- 122 837
«Любов і голубці» 30 років- 414 397
8 Овочі ви можете купити після і виростити завжди