Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Коротка реклама Українська

На каналі Chrome Shorts можна подивитися 11 відео про переваги браузера Chrome. Google запустив рекламний канал на YouTube за підтримки його браузера Chrome, який був випущений 2 вересня 2008 року.
На Chrome Shorts ви можете подивитися 11 відео, кожен з яких розповідає про певну перевагу браузеру.

Для тих, хто живе і працює в Інтернеті, браузер є неупередженим геройом: це найважливіший елемент програмного забезпечення, але не вистачає визнання. Ми запросили наших творчих друзів, щоб зробити короткі відео про наш браузер Chrome, і вони приходили до десятки цікавих портретних відео.

За відео для Google Chrome працював командою відомих і різних від одного директора, продакшнів, ілюстраторів і аніматорів. Так над роликом Захисники в колготки Steve Mottershead - директор Park Pictures, один з кращих світових виробників.

Над роликом Ви і ваш браузер Ілюстратор Christoph Niemann.

Christoph Niemann: Замість того, як я хотів показати, я намагався зрозуміти, що я не хочу показати. Я
Я зрозуміла, що коли я користуюсь комп'ютером або браузером, єдине, що я не дуже думаю про комп'ютер. Я спробував вийти з простого метафору, який пояснить роботу браузера без показу монітора, клавіатури, листи www, чисел, пікселів і т.д. В кінці я прийшов з цим порівнянням: мій мама (коричневий) приносить мені пластину спагетті Бологнесе (інтернет). Але з Spaghetti Bolognese не дуже цікавий анімаційний персонаж, я використовував ще один великий метафор у своєму відео.

Над роликом Хроманс Монстри комп'ютерної графіки студії Superfad працювали.

Повний перелік відео та їх творцівй

Steve Mottershead: Захисники в колготки
Christoph Nieman: Ви і ваш браузер
Відкритий: Список функцій
Теорія руху: Українська
Go Robot: Працевлаштування д-р Squirrel
Життя Суспільство: Кед Раж 3: Бінар Будокан
Мисливець Gatherer: Двері
Пантограф: Еволюція просте
Суперфад: Хроманс
Джефф і Павло: Співпраця з Whole Wide World

+7 (495) 780-09-42 доб.200-80