Віральна фабрика та Samsung розкриють секрет успішних фотографій

Нові інтерактивні онлайн відео-шоу, які приховуються за красивими та нешкідливими фотографіями членів популярних соціальних мереж. Відбувся вірусний завод для Samsung. Збір онлайн відео вже має відео трюки з камерами, Samsung Jet телефонів, ноутбуки, світлодіодні телевізори та навіть упаковка. Наступний відео демонструє дивовижну трансформацію, які здатні до нових камер Samsung.

Відмінною особливістю камер Samsung ST550 і TL 225 є наявність двох екранів - переднього і заднього. Показ на передній панелі призначений для того, щоб фотограф міг знімати себе без зайвих зусиль. Вбудований датчик позиціонування може точно визначити творчий намір фотографа і зберегти картину так, щоб не доведеться обертати пізніше для легкого перегляду.

Санг Джейн Парк, генеральний директор Samsung Digital Зйомки, - сказав: Камери повинні бути для людей, які використовують соціальні медіа та сім'ї, які хочуть бачити всіх, включаючи фотограф.

Виберіть один з 6 варіантів!

Для регулярних соціальних мереж і розроблено новий онлайн-відео від The Viral Factory. На прикладі Лондонської поліції, яка нещодавно запустив першу інтерактивну першу інтерактивну рекламу першої особи на Youtube, Samsung також створила інтерактивне відео, що демонструє, що іноземці, відьми, вампіри та інші зловмисні духи захоплюються милими та нешкідливими на перших поглядах фотографії.

6 хв До складу! 32 Коментарі
  • 17 серпня 2009
  • 32.
  • 454 р.
Тепер я бачив все.
    • 79 169
    р.

Проект про бездомних тварин, дотик до серця

• 132 844

Жванецький про розумних людей

• 404 631
    р.