Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Cannes Гран-прі Переможці попросили зупинитися

Фред і Файд продовжує акцію «Наші тварини». Для серії принтів, французьких творчих робіт, які не розпізнають авторитет, отримали Гран-прі у номінації «Cannes Lions 2009». «Стоп Думка» дуже не пов'язана з принтами, або візуально або ідеями, але вона також вписується в поняття «Ми Тварини», оскільки тварини не думають, вони живуть інстинктами і побажаннями, оскільки Wrangler очікує нас.

У цьому п'ятдесят-секундному місці слухачі просять зупинити мислення, адже наш мозок – це те, що зупиняє нас від виконання, від виконання себе, від виконання божевільних речей.

Чи можна стрибати з великої чіткості, якщо він думав? Чи можна вогнегасити пожежу? Чи можна стрибати з моторика, щоб зануритися висоти на дюнах? Чи можуть американські футболісти входити в один одного з усіх їх ваги?

Завантажити відео або переглянути список креативних груп

Фред і Фарід утворилися у 2006 році після засновниці Паризької агенції Марсель, Фредерік Райларард і Фарід Мокарт, залишили його. До Маркель, Фред і Фарід, відомий в професійній спільноті як творчі повстанці і пороги, працювали в CLM BBDO і TBWA\Paris.

Про нас Wrangler, бренд позиціонував як «середні джинси коубой», щоб радикально змінити аудиторію та тон рекламних повідомлень.

6 хв До складу! 27 Коментарі
  • 14 вересня 2009
  • 27.
  • 160 р.
Святе печиво!
    • 106 817

Kindergarten для pandas дійсно існує. Тексти пісень, а це означає: І, ні, ви не зробите!

• 488 504 р.
    Р

16 СМС від сарка гуру

• 553 645

Я не купив нічого нового в 200 днів, і ось що я дізнався.

• 211 258

Дитина і цуценя народилися на день полум'я і зараз думають вони

• 314 973

15 простих зачіски, які навіть дитина може опанувати

• 326 335

3 Кращі вправи для Perfect Ass

Цікаві статті