513
Яскрава і сумна історія про страхування життя
Ogilvy & Mather Бангкок отримав Гран-прі в номінації TV / Cinema на фестивалі Spikes Asia. Тайські творчі твори були відзначені для створення дуже яскравого, радісного та сумного відео для Тайського життя. Найпривабливий рекламний директор у світі, Thanonchai Sornsrivichai з усього Тайського виробництва, відомий нам, Phenomena, різко поніжний трихвилинний оповідання про бідну жінку і її трьох прийнятих дітей, до яких вона щасливо присвятила себе, насолоджуючись кожним днем вона витратила з ними.
У відео страхова компанія і творчі роботи підняли питання, що на одному рівні або іншому хвилюванні або турботі про кожну людину: Що таке життя, яке проживало так, щоб він не був на всіх сором'язливих, безперечно живих років? Що таке життя? Це не питання багатства, полум'я, або тривалість життя.
Тайська життя Страхування говорить про гарне життя, в якому ви зробили краще.
Табло: «Ми бачимо «варі» кожного життя. й
Завантажити відео або переглянути список креативних груп
Відео текст: Ви коли-небудь попросили себе, що таке життя?
Ця жіноча назва Toi. Вона бідна, покине її чоловіком.
Це Kitty ... вона не має сім'ї.
Це Mac -- він має polio.
Це до- він твій.
Ці діти діляться мамою. Мама Той. Хто взяв ці діти.
Мама Toi має рак. Вона не мала двох років жити, але вона сказала: "Я щасливий." Я можу зробити так багато в два роки. й
Вчив дітей, які життя гідне життя не є щасливим життям, а не життя, наповненим відзнакою, не довге життя. Але життя, в якому ви є «повною людиною» і життя, в якому ви робите життя інших людей «дослі». й
страхування життя Тайського життя. Ми бачимо значення кожного життя. 8 000 р. До складу! 16 Коментарі
У відео страхова компанія і творчі роботи підняли питання, що на одному рівні або іншому хвилюванні або турботі про кожну людину: Що таке життя, яке проживало так, щоб він не був на всіх сором'язливих, безперечно живих років? Що таке життя? Це не питання багатства, полум'я, або тривалість життя.
Тайська життя Страхування говорить про гарне життя, в якому ви зробили краще.
Табло: «Ми бачимо «варі» кожного життя. й
Завантажити відео або переглянути список креативних груп
Відео текст: Ви коли-небудь попросили себе, що таке життя?
Ця жіноча назва Toi. Вона бідна, покине її чоловіком.
Це Kitty ... вона не має сім'ї.
Це Mac -- він має polio.
Це до- він твій.
Ці діти діляться мамою. Мама Той. Хто взяв ці діти.
Мама Toi має рак. Вона не мала двох років жити, але вона сказала: "Я щасливий." Я можу зробити так багато в два роки. й
Вчив дітей, які життя гідне життя не є щасливим життям, а не життя, наповненим відзнакою, не довге життя. Але життя, в якому ви є «повною людиною» і життя, в якому ви робите життя інших людей «дослі». й
страхування життя Тайського життя. Ми бачимо значення кожного життя. 8 000 р. До складу! 16 Коментарі
- 22 вересня 2009
- 16 мар
- 178 км
- 670 744 р.
13 речей, які слід пам'ятати, коли переглядів ви на голові- 222 719
30 фото з Дубаю, Найкрасивіше місто на Землі- 794 768
10 котів, які були пофарбовані природою- 915 624
Психолог говорить тільки 4 типи особистості. Що ви?- 922 830
10 Речі до 10 A.M.- 1 331 741
Свою дружину залишили його нічого, але собака. І це те, що він зробив.