609
Лаваза випустили календар про італійську музику
У вісімнадцятому календарі італійський бренд кави вирішив поєднувати еклектичний стиль відомого британського модного фотографа Miles Aldridge з чудовою італійською музикою. Класичні пісні Va’ Pensiero, Guarda Che Luna, O Sole Mio, Con Te Partirò, Baciami Piccina і Nesun Dorma були візуально інтерпретовані на шість сторінках календаря в дуже ретро театральному стилі, де яскравий колір і яскравий світло грають важливу роль.
Мета календаря – передати емоції та задоволення, які ви відчуєте, коли ви п’є еспресо від Лаваза. Назва календаря «Італійський досвід есперсо».
Miles Aldridge: Цей проект миттєво нагадав мені Фелліні. Через музику мелодій, arias, я побачила історії, які розповідають про гіркощі Нагадуємо мене про персонажів і оповідання з фільмів, як La Strada і La Dolce Vita.
У зйомки взяли участь моделі Bianca Balti, Georgia Frost, Lydia Hearst, Daisy Lowe, Alexandra Tomlinson, Alek Alexeyeva.
Чохол
Січень-лютий «Va' Pensiero» – хору з третього акту опери Giuseppe Verdi Nabucco. Він перекладає грубо, як “полювання з думками. й
Березень-квітень «Гуарда Че Луна» – неаполітанська пісня.
"O Sole Mio" - "Я Сонце", найвідоміша неаполітанська пісня кінця 19 століття.
Липень-серпень "Кон Те Партеро" - "Я залишаю з вами." Наймолодіша пісня на календарі, 1995, була написана для фестивалю Сан-Ремо для Андреа Боцелі.
"Baciami Piccina" (вересень-жовтень) 1941 пісня.
листопад-грудень Несунь Дорма – «Ніч Фолс Аслєп» Знаменита арія з опери Турандот від Giacomo Puccini. А «брендований» aria від Luciano Pavarotti.
Виготовлення
Раніше бренд Lavazza випустили календарі про роль кави в мистецтві, в стилі модерн, про пристрасть в каву, про каву на борту літака. 1 час До складу! 27 Коментарі
Мета календаря – передати емоції та задоволення, які ви відчуєте, коли ви п’є еспресо від Лаваза. Назва календаря «Італійський досвід есперсо».
Miles Aldridge: Цей проект миттєво нагадав мені Фелліні. Через музику мелодій, arias, я побачила історії, які розповідають про гіркощі Нагадуємо мене про персонажів і оповідання з фільмів, як La Strada і La Dolce Vita.
У зйомки взяли участь моделі Bianca Balti, Georgia Frost, Lydia Hearst, Daisy Lowe, Alexandra Tomlinson, Alek Alexeyeva.
Чохол
Січень-лютий «Va' Pensiero» – хору з третього акту опери Giuseppe Verdi Nabucco. Він перекладає грубо, як “полювання з думками. й
Березень-квітень «Гуарда Че Луна» – неаполітанська пісня.
"O Sole Mio" - "Я Сонце", найвідоміша неаполітанська пісня кінця 19 століття.
Липень-серпень "Кон Те Партеро" - "Я залишаю з вами." Наймолодіша пісня на календарі, 1995, була написана для фестивалю Сан-Ремо для Андреа Боцелі.
"Baciami Piccina" (вересень-жовтень) 1941 пісня.
листопад-грудень Несунь Дорма – «Ніч Фолс Аслєп» Знаменита арія з опери Турандот від Giacomo Puccini. А «брендований» aria від Luciano Pavarotti.
Виготовлення
Раніше бренд Lavazza випустили календарі про роль кави в мистецтві, в стилі модерн, про пристрасть в каву, про каву на борту літака. 1 час До складу! 27 Коментарі
- 16 жовтня 2009
- 27.
- 1650 р.
- 350,586
20 освітніх каналів на YouTube- 3250Р. 3700Р.
Чому ми побачимо їх- 524 242
Він почув підлітки, які збирають будинок 75-річної людини. Що він був просто дивним.- 604 165 р.
Професійні столи співвідношення ваги і висоти- 485 273 р.
20 найуспішніших поз для жіночого фотосесії- 91 510
Великих Отців.