446
Новий Citroen C3 може їздити як гойдалки
Citroen запустив першу на Youtube, а потім на французькому каналі, а також кампанію про унікальний кут огляду нового Citroen C3 Visiodrive. Однією з основних «чипсів» нового Citroen C3 Visiodrive є Zenith Windshield, що дає унікальний вигляд перед пасажирами до 80 °, а також поступове пом'якшення тону скла з вершини, що має захисне покриття від сонячних променів, до зони огляду з нормальною прозорістю.
Ця перевага була основою нового місця від французького агентства H та німецького Euro RSCG Dusseldorf. Процес створення Swing/Swing відео взяв 3 дні зйомок в Стамбулі та 2 місяці після виробництва.
20 днів до офіційного запуску відео на телеканалах в Франції пляма була розміщена на YouTube, яка відразу ж викликала хвилю відсотків і збільшила кількість відвідувань сайту компанії навіть до офіційного запуску.
Пісня називається "Tick Tick Boom" від The Hives.
Продакшн
3 хв До складу! 34 Коментарі
Ця перевага була основою нового місця від французького агентства H та німецького Euro RSCG Dusseldorf. Процес створення Swing/Swing відео взяв 3 дні зйомок в Стамбулі та 2 місяці після виробництва.
20 днів до офіційного запуску відео на телеканалах в Франції пляма була розміщена на YouTube, яка відразу ж викликала хвилю відсотків і збільшила кількість відвідувань сайту компанії навіть до офіційного запуску.
Пісня називається "Tick Tick Boom" від The Hives.
Продакшн
3 хв До складу! 34 Коментарі
- 23 листопада 2009
- 34 кв.м.
- 249 р.
- 249 659
Що робити, якщо ви хочете, і немає поруч- 2 999 р.
Одесса знає, як любити себе- 305,826
8-річна гімнастика позбавила суддів шоу талантів виступу- 136 553
8 дивовижних кремів для тортів, які виготовляються в двох підрахунках- 190 кв.м.
9 Фрази, які ви ніколи не сказали- 31,494
«У мене є один недолік: я не можу бути байдужим. й
Виходячи з кліпу Prodigy зробив рекламу для енергетичного напою
Найяскравіші Бразильсько-Аргентинська творчість