Рейтинг найгірших і кращих логотипів року

Американський інтернет-видання про брендування та фірмовий стиль Brand New опублікувало рейтинг кращих і найгірших змін логотипу на рік, що забезпечує його життєрадісними коментарями автором проекту Armin Vit.2009 був хорошим роком для Brand New, що дає нескінченне джерело нових або поліпшених логотипів з усього світу. Ми всі були веселими, критикуючи їх всім «по пилу і пилу». Але в кінці все з'являється, щоб визначити найкращий і найгірший. Ми переглядали весь архів та вибрали 12 логотипів у кожній категорії. ?

Р

АОЛРежисер: Вольф Олини

Тримайте помідори гняти. АОЛ не технічно або естетично кращий логотип року. Але жоден логотип не матиме більшого впливу на еволюцію бренду, ніж це. Брендування більшості компаній намагається відповідати своїй аудиторії, брендинг AOL призначений для залучення нової аудиторії. Назва може дати 90-ті роки, але ідентичність повністю відповідає 21-му ст. Вольфрам Олени можуть бути жартами багатьох дизайнерів, але чи подобається вам чи ні, це буде останній сміятися.

Місто МельбурнаПроектування: Landor (Sydney)

Відразу після викривлення, новий логотип Мельбурна отримав переконливу похвалу. І коли ми мали можливість порівняти його з іншими Мс, він був навіть крутим. З точки зору візуальної продуктивності та особистості, це один з найсильніших логотипів року.

НікелодонРежисер: Ерік Зім (mark)

Повна реконструкція не тільки Nickelodeon, де ми всі вирощували, але й всієї компанії, яка виросла в численні телеканали в 175 країнах, виробництво плівки та сотні фірмових іграшок і ігор. Довгий ностальгічний відбій, але ваша думка не те, що їм потрібно, тому краще його покласти. Як і Syfy (повно стильний тренд), логотип Nickelodeon є простим словом етикетки, яке пропелить компанію ще на чверть тисячоліття.

Нью-Йоркська публічна бібліотекаNYPL In-house Персонал
Практичне дослідження візуальних можливостей використання голови лева призвело до створення нового міцного логотипу одного з улюблених установ Нью-Йорка. Працює в будь-якому розмірі, що старий логотип не може похвалитися.

ПфайзерСейгель+Гале

Логотип пройшов незначні зміни, але вони допомогли розм'якшити зображення найбільшого гравця на фармацевтичному ринку.

р.

Мифони.Дизайн: UnderWare

Попереднє логотип не налаштував бар, а новий, не тільки для себе, але для всієї поліграфічної галузі. Хтось не схожий на те, що слово «ми» в логотипі нагадує руку. Ну, ви можете поговорити з нею, тому що ваше обличчя не слухає вас.

СифіАвтор: Проуд Креатив
У зв'язку з тим, що на жаль, перезавантажено великий дизайн.

Герой гітариРежисер: Пентаграм

В той час як деякі з них роз'яснені втрати грубої, нерафінованої природи оригінального логотипу, новий стиль більш підходить для багатосиліонно-дельларової компанії, яка представляє собою. Точка більша, точка менша – це ще скеля.

Ель Банко ДеуноРежисер: Шафрон

Я був одним з небагатьох захисників цього логотипу, іноді сумніваючи свою праву. Але повернувшись до нього в моєму архіві майже через рік, я впевнений, що логотип мексиканського банку виділяється від більшості.

КомерцбанкРозробник: Meta Design
Справа в тому, що кут листа «К» збігається з кутом ікони вже достатня основа для класифікації логотипу як «Кращий». Все в ньому так ретельно продумано і виконували, що не вдалося залишити його непристойним, незважаючи на те, що він мав багато супротивників.

р.

Мередіт КорпораціяРежисер: Ліппинот

Живо, барвиста і чітка модернізація логотипу жіночого видання, позбавленого таких жіночих кліше як рожевий і імітує рукописний шрифт. Дякую, Ліппінкот!

Я впевнений, що ви думаєте, що я був божевільний, щоб покласти мій маленький поні у верхній категорії. По-перше, були більш технічно і стильно вражаючі логотипи у 2009 році. Але все ж контекст грає велику роль в дизайні логотипів, і надана аудиторія і ринок, в якому знаходиться бренд, це приклад відмінного ребрендингу, який може перетворюватися в повну в'язкість.

БінгДизайн: Razorfish
Коли я вперше опублікував новий логотип пошуку Microsoft, я критикував його за розмір шрифту. Тоді Боб Razorfish поінформував нам, що "всі форми листа були зроблені з нуля." Я хотів би, що це недбалість було зроблено, ніж знаю, що це було зроблено навмисно.

Для метелика ще можна віддати задовільний рейтинг, якщо я був так щедрим, і якщо не за смішний шрифт, який страждає від «Лікуючого синдрому». Він хоче бути прохолодною і сучасною, але страждає від повної відсутності правил шрифту.

Крок 1 програми з корпоративного захисту Перейменування корпорації. Крок 2: змінити логотип. Крок 3: На щастя люди забудуть старий логотип в пару років. Як для самого логотипу, я не маю ідеї, що йде.

доб.

Місто ФіладельфіяРежисер: Star Group
Єдине, що я не хочу зробити, щоб зібрати людей Філадельфії і, судивши кількість коментарів по новинам про новий логотип міста, поєднувати їх з веб-шрифом (Trebuchet) і жахливо надано Liberty Bell.

В той час як відомий логотип Kraft у вигляді «прочитаного» буде залишатися на упаковці, виробник вирішив, що він був занадто прохолодним для них і віддали перевагу карнавалу головок і випадкових форм.

Крафт Foods, Redux
Всього за 5 місяців, Kraft Foods представила оновлений логотип. Це поліпшена версія попереднього. Поросла свиня, скільки не фарбувати? У цьому випадку виглядає так, як якщо свиня не фарбувала обличчя, але ви

Відділ туризмуДизайн: Червоний Коричневий Клей
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Як ви хочете, щоб вам сподобалося.

711465

Кілька позитивних коментарів про цей логотип, відверто, здивував мене. Я все ще вірю, що це не логотип, але шляхетний «випадок». Моя кішка обертається трикутниками ниток з кращим виконанням та стратегією. Зокрема, кілька клієнтів змагалися за привілеї використання цього логотипу.

Арт-директори КлубСайт: www.trollbäck.com
Ми погоджуємось з тим, що ми з цим. Для організації, що працює в креативній індустрії, логотип не творчий, ні, UM, промисловий. Зображення логотипу в дії також не зберігало ситуації.

Хілтон по всьому світуПроектування: Landor
Це може бути твердим корпоративним редизайном, але всі псовані зайві красуні, і розташування, розмір і вирівнювання всіх елементів повністю незрівняні.

ЛендтреДизайн: Mullen
Старий логотип не викликає багато хвилювання, але він відповідає глядачам і послугам, що надаються, в той час як новий, який пропонує Термінаторам.

Яльський університет ПресРежисер: Метью Картер (Видалення Typeface)
Щоб бути абсолютно чесним, нічого не виправдливого з новим логотипом, так як це просто слово типу «Ял» – результат майстерної роботи Метью Картер. Але це, звичайно, сумно, щоб побачити один з найпопулярніших логотипів Paul Rand.

номінальний #image1996355