Урок alchemy Peugeot

У першому постребрендинговому відео з агентства BETC Euro RSCG Peugeot продемонструвала можливість перетворити камені на золото. Режисер Михайло Грацей продакшн Partizan і Post-production studio Mikros Знімок екрана “Alchemy”, що показує процес перетворення об’єктів в більш просунутих винаходах: кавовий болгар перетворюється в велосипед, велосипед в пасажирський автомобіль, пасажирський автомобіль в гоночний автомобіль, і так далі.

Пежо заявляє, як алхіміки, головна мета якої в усіх культурах полягає в тому, щоб донести про якісні зміни в об'єктах, їх «відновлення» і переходу «на новий рівень». Основний принцип алхімії – це досвід і час, пов’язаний зусиллями. З Peugeot, цей принцип звучить як Всесвіт, багатоповнений ідеями.

Tagline: Маріер лес Univers. Associer les idees. / Підключення Всесвіту. Комбіновані ідеї.

Переглядайте список креативних груп або завантажте відео. Це перше відео Peugeot з новим слоганом і новим логотипом. Слоган “Motion & Emotion”, який звучить однаково в кожній країні світу, а оновлений ліон покликаний підкреслити емоційність і сучасність ядерних автомобілів Peugeot. І пляма "Алхімія" - показати можливість автовиробника перетворити камені на золото.

7 хв До складу! 39 Коментарі
  • 21 січня 2010
  • 39.00 р.
  • 192 р.
Я думаю, що я втратив свою молодь десь.
    • 254 317

Пост чистий Одеський флірт

• 138 273 р.

Що відбулося 5 липня в Воркуті.

• 256,541

15 пристрасних і ніжних поцілунок безсмертних в мистецтві

• 161 992 р.