Реклама з води та світла

Агентство BDDP & Fils провів в Парижі незвичайно красиву атмосферу, присвячену Всесвітньому дня води. Сулярітес Інтернешнл, некомерційна організація, яка спеціалізується на наданні допомоги країнам, які прагнуть задовольнити свої основні потреби людини, попросила агентство Парижа підвищити обізнаність про нестачу води світу та збільшити пожертви.
Агентства запропонували рішення, яке Кампанія Brief назвав головним претендентом на Cannes gold цього року.

У самому серці Парижа на Палас Роял біля Лувре було встановлено спеціально розроблене оформлення – динамічний плакат світла і води. Потоки води і поставляються світлові промені створюються написи і зображення, які спочатку інтриговані пасерами-by, а потім уточнюють сутність. Поєднання страшних повідомлень і неймовірна краса осені підсвітлена вода посилена враження.

«Я вбиває більше раку. Я вбиває більше СНІДу. Я вбиває більше війни. Я вбиває 15 осіб з кожного хвилини. Я провідна причина смерті у світі. Я небезпечний водний напої. й

Про захід і проблему тим, хто не міг бачити його жити. Виготовляємо коза. Режисер: Лес Янд. 32 До складу! 41 Коментарі
  • 15 квітня 2010
  • 41.
  • 743.
Немає, ви повинні бачити це.
    • 67,067
    Р

Artist Draws мультфільм версії людей

• 103 495 км
    738190

Тексти пісень, а це означає: казка, що реставрована моя віра в необмежену владу добре

• 518 246

23 шедеври барних оголошень

• 644,966

15 Оголошення з 2015 Що Незабутній

• 872 501

'Кік її': дитяча реакція

• 427,560 р.
    р.

Хлопці звернулися до уроків у світлі з McDonald’s. Він змінив життя.

Цікаві статті